We are hiring!

Sikkert køb

Tre ekstra sikkerheder for at købe sikkert på Catawikis auktioner:

1. Alle auktioner sker under opsyn af en ekspert

Alle Catawikis auktioner bliver overvåget af en professionel ekspert. Alle eksperter er specialiserede inden for deres område og udvælger personligt artiklerne, der skal sættes på auktion.

2. Betalinger er sikre og pålidelige

Andre auktionssider kræver almindeligvis, at du betaler direkte til sælger, hvilket overlader levering af artiklen til sælgerens forgodtbefindende. Catawiki benytter sig af et mere sikkert system. Når du har købt en artikel på auktion, overfører du dine penge. Når vi har modtaget din betaling, bliver sælgeren informeret. De får herefter 3 hverdage til at sende artiklen til dig. Herefter overfører vi betalingen til sælgeren mindst 2 uger efter din transaktion. Hvis der skulle ske fejl under leveringsprocessen, kan vi udskyde betalingen til sælgeren, hvis det er nødvendigt.

3. Feedbacksystem

Efter hvert køb gennem Catawiki vil vi bede dig om at sende feedback til sælgeren gennem vores feedbacksystem. Hvis du er tilfreds med leveringen, kan du give sælgeren positiv feedback. Hvis ikke, så kan du også oplyse sælgeren om det. Tidligere feedback kan ses ved at klikke på sælgerens anmeldelse på nummerets side.