Kundesupport

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Our customer support will be in English.

Vælg en kategori

Ofte stillede spørgsmål

 • Er Catawiki gratis?

  At oprette en konto hos Catawiki er ganske gratis. Kontoer bruges udelukkende til at kunne sælge eller købe objekter på auktion. Købere og sælgere betaler kun et kommisionsgebyr af overskudet fra artiklerne.

 • Hvad gør det trygt og sikkert at købe gennem catawiki?

  Catawiki sørger for en meget sikker betalingsmetode. Først betaler du Catawiki for de objekter, du har vundet. Derefter informerer vi sælger om, at du har overført betalingen. Dernæst sender sælger dit objekt så hurtigt som muligt og bliver selv betalt kort derefter.

 • Jeg har et værdifuldt individuelt emne. Er det egnet til auktion?

  Vores auktionsholdere er altid på udkig efter interessante emner til deres auktioner. Du kan tilbyde værdifulde, individuelle emner, som auktionsholderen skal vurdere her creating a lot for den ønskede auktion. Auktionsholderen kan således rådgive dig om, hvilen auktion der passer bedst til din artikel. Hvis du ønsker en vurdering af et muligt overskud, kan du spørge auktionsholderen via linket "besked til auktionsholderen".

 • Jeg har indsendt en artikel til auktion. Hvornår bliver den gennemgået?

  Vores auktionsholdere vurderer artikler, så hurtigt som muligt efter indsendelse. Vores mål er at gennemgå artiklerne inden for en uge. Til temaauktioner, der er særligt populære, kan dette dog tage lidt længere tid. Så snart din artikel er blevet godkendt, vil du modtage en automatisk besked herom.

 • Jeg har vundet en artikel. Hvordan overfører jeg betalingen?

  Efter auktionen er lukket, modtager købere en e-mail med et link til betalingssiden. Du kan kun betale med kreditkort eller bankoverførsel. Hvis du har en hollandsk bankkonto, er det muligt at vælge alternative betalingsmetoder, såsom iDeal. Hvis du har en belgisk bankkonto, kan du også betale online med Bancontact eller MrCash. Hvis du har en tysk bankkonto, kan du også betale med DirecteBanking.

  Hvis du ikke er i stand til at overføre betaling med vores online ressourcer, tilbyder Catawiki muligheden for at betale via bankoverførsel. Til dette formål vil du modtage en e-mail med alle de relevante betalingsoplysninger.

 • Hvornår får jeg betaling for min artikel?

  Når køberen har betalt det fakturerede beløb til Catawiki, skal du sende nummeret inden for 3 hverdage eller gøre det klar til at blive afhentet. Når du har afsendt eller leveret nummeret, kan du ændre dit nummers status til 'sendt' eller 'afhentet'. Din betaling vil derefter blive sendt 14 dage senere, på den først følgende onsdag, forudsat at der ikke er åbnet en tvist i forbindelse med købet. Den forventede betalingsdato fremgår også af betalingsbekræftelsen, vi har sendt til dig via e-mail.

  Catawiki fungerer som et mellemled mellem køber og sælger og holder fast i betalingen, indtil transaktionen er fuldført. Dette gør køb og salg på Catawiki mere sikkert.

 • Hvornår skal jeg sende min artikel?

  Så snart den vindende budgiver har betalt for sin artikel, vil du blive underrettet vi e-mail. Du vil derefter være påkrævet, at sende varen inden for 3 hverdage.

 • Kan jeg tilføje en mindstepris til mit nummer?

  Nogle artikler kommer med en fast pris. Dette er en skjult mindstepris, som s\u00e6lger har fastsat sammen med auktionsholderen. Denne pris er den minimumspris, en s\u00e6lger er villig til at s\u00e6lge sin vare for. Faste priser tilf\u00f8jes kun til varer med en h\u00f8jt forventet fortjeneste.

  Hvis en fast pris ikke er im\u00f8dekommet ved afslutningen af en auktion, vil den bestemte artikel ikke blive solgt. Vores auktionsholdere vil vurdere, om din faste pris er relevant, f\u00f8r de godkender din artikel.

  "}" data-sheets-userformat="{"2":4995,"3":{"1":0},"4":{"1":2,"2":16043212},"10":2,"11":3,"12":0,"15":"Proxima Nova"}">Nogle artikler kommer med en fast pris. Dette er en skjult mindstepris, som sælger har fastsat sammen med auktionsholderen. Denne pris er den minimumspris, en sælger er villig til at sælge sin vare for. Faste priser tilføjes kun til varer med en højt forventet fortjeneste.

  Nogle artikler kommer med en fast pris. Dette er en skjult mindstepris, som s\u00e6lger har fastsat sammen med auktionsholderen. Denne pris er den minimumspris, en s\u00e6lger er villig til at s\u00e6lge sin vare for. Faste priser tilf\u00f8jes kun til varer med en h\u00f8jt forventet fortjeneste.

  Hvis en fast pris ikke er im\u00f8dekommet ved afslutningen af en auktion, vil den bestemte artikel ikke blive solgt. Vores auktionsholdere vil vurdere, om din faste pris er relevant, f\u00f8r de godkender din artikel.

  "}" data-sheets-userformat="{"2":4995,"3":{"1":0},"4":{"1":2,"2":16043212},"10":2,"11":3,"12":0,"15":"Proxima Nova"}">Hvis en fast pris ikke er imødekommet ved afslutningen af en auktion, vil den bestemte artikel ikke blive solgt. Vores auktionsholdere vil vurdere, om din faste pris er relevant, før de godkender din artikel.

Download Catawiki-auktionsappen

Download fra App Store Download fra App Store

Abonner på Catawikis nyhedsbrev

Hold dig ajour med de seneste auktionsnyheder og mere.

Du kan opsige abonnementet til enhver tid

Mange tak! Du abonnerer nu på vores nyhedsbrev.