Kundesupport

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores kundesupport er på engelsk.

Vælg en kategori

Ofte stillede spørgsmål

 • Er Catawiki gratis?

  At oprette en konto hos Catawiki er ganske gratis. Kontoer bruges udelukkende til at kunne sælge eller købe objekter på auktion. Købere og sælgere betaler kun et kommisionsgebyr af overskudet fra artiklerne.

 • Hvad gør det trygt og sikkert at købe gennem catawiki?

  Din betaling sker via en meget sikker betalingsmetode. Vi beder køber om at betale for nummeret inden for tre dage fra auktionen på en sikker konto. Derefter informerer vi sælger om, at køber har overført betalingen, og beder sælger sende nummeret. Sælger modtager betaling kort efter forsendelse. Hvis du ikke har modtaget nummeret 10 dage efter at have betalt købesummen, bedes du informere os om det, så din betaling til sælger kan tilbageholdes.

 • Hvorfor er mit bud ikke blevet accepteret?

  Dit bud vil ikke blive accepteret, hvis det er ugyldigt. "Ugyldigt bud" beskeder kan fremkomme, hvis det afgivne bud ikke er højt nok, hvis det afgivne bud inkluderer et tegn frem for et tal (f.eks. et bogstav, komma eller bindestreg), eller når auktionen allerede er afsluttet.

 • Jeg vil gerne afgive et bud på en artikel med en fast pris (RP). Hvad betyder det?

  Visse artikler kommer med en fast pris (RP). Dette er en skjult minimumspris, som en sælger har fastsat sammen med en ekspert. Denne faste pris er den minimumspris, som sælger er villig til at sælge sin artikel for. Fast pris sættes kun på artikler med en forventet høj indtægt. Hvis en fast pris ikke er imødekommet ved en auktions afslutning, vil denne bestemte artikel ikke blive bortauktioneret. 

 • Jeg har vundet en artikel. Hvordan overfører jeg betalingen?

  Efter auktionen er lukket, modtager købere en e-mail med et link til betalingssiden. Du kan betale med kreditkort eller bankoverførsel. Hvis du har en hollandsk bankkonto, er det muligt at vælge alternative betalingsmetoder, såsom iDeal. Hvis du har en belgisk bankkonto, kan du også betale online med Bancontact eller MrCash. Hvis du har en tysk bankkonto, kan du også betale med DirecteBanking.

 • Jeg har et værdifuldt individuelt stykke. Er min artikel egnet til auktion?

  Vores eksperter er altid på udkig efter interessante artikler til deres auktioner. Du kan tilbyde værdifulde individuelle artikler til ekspertens overvejelse ved at oprette et nummer til den ønskede auktion. Eksperten kan derefter rådgive dig om, hvilken (tema)auktion der passer bedst til dit nummer. Hvis du gerne vil have et overslag på indtægterne, før du tilbyder dit nummer, kan du spørge eksperten via tekstfeltet 'Besked til eksperten'.

 • Kan en minimumssalgspris (minimumspris) anvendes på nummeret?

  En minimumspris kan fastsættes for artikler, der har en forventet minimumsindtægt på € 200. Minimumsprisen er en skjult minimumspris, som en sælger er villig til at lade sit nummer blive solgt for. Hvis minimumsprisen ikke er opfyldt, når auktionen slutter, sælges nummeret ikke. Sælgere har derefter mulighed for at tilbyde nummeret igen i en ny auktion efter at have revideret dets minimumspris.

 • Jeg har indsendt en artikel til auktion. Hvornår bliver den gennemgået?

  Vores eksperter vurderer artikler, så hurtigt som muligt efter indsendelse. Vores mål er at gennemgå artiklerne inden for en uge. Til temaauktioner, der er særligt populære, kan dette dog tage lidt længere tid. Så snart din artikel er blevet godkendt, vil du modtage en automatisk besked herom.

 • Hvornår får jeg betaling for min artikel?

  Når køberen har betalt det fakturerede beløb, skal du sende nummeret inden for 3 hverdage eller gøre det klar til afhentning. Når du har afsendt nummeret, eller når det er afhentet, kan du ændre dit nummers status til "afsendt" eller "afhentet". Din betaling vil derefter blive sendt 14 dage senere på den først følgende onsdag, forudsat der ikke er lavet nogen anmeldelse i forbindelse med købet. Den forventede betalingsdato fremgår også af betalingsbekræftelsen, vi har sendt til dig via e-mail. Hvis en anmeldelse er lavet, kan din betaling blive tilbageholdt, indtil problemet er løst, og vi vil forsøge at mægle mellem dig og køberen. Det gør køb og salg på Catawiki mere sikkert.

 • Hvornår skal jeg sende mit nummer?

  Så snart den vindende budgiver har betalt for nummeret, vil du blive underrettet via e-mail. Derefter skal du sende nummeret inden for 3 hverdage.

Download Catawiki-auktionsappen

Download fra App Store Download fra App Store

Abonner på Catawikis nyhedsbrev

Hold dig ajour med de seneste auktionsnyheder og mere.

Du kan opsige abonnementet til enhver tid

Mange tak! Du abonnerer nu på vores nyhedsbrev.