Hjælp

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores kundesupport er på engelsk.

Vælg en kategori

 • Konto og Catawiki
 • Køber
 • Sælger
 • Hjælp
  • Vores engelsktalende kundeservice-team vil med glæde hjælpe dig.

   Ring til os:

   Danmark: +45 89 88 58 98

   Du kan kontakte vores team i kundesupport inden for følgende åbningstider:

   Mandag
   09:00 - 17:00 (CET)
   Tirsdag
   09:00 - 17:00 (CET)
   Onsdag
   09:00 - 17:00 (CET)
   Torsdag
   09:00 - 17:00 (CET)
   Fredag
   09:00 - 17:00 (CET)
   Lørdag
   09:00 - 17:00 (CET)

   Svar på ofte stillede spørgsmål kan findes på www.catawiki.dk/help

   Send en e-mail:

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad gør det trygt og sikkert at købe gennem catawiki?

  Din betaling sker via en meget sikker betalingsmetode. Vi beder køber om at betale for nummeret inden for tre dage fra auktionen på en sikker konto. Derefter informerer vi sælger om, at køber har overført betalingen, og beder sælger sende nummeret. Sælger modtager betaling kort efter forsendelse. Hvis du ikke har modtaget nummeret 10 dage efter at have betalt købesummen, bedes du informere os om det, så din betaling til sælger kan tilbageholdes.

 • Hvorfor er mit bud ikke blevet accepteret?

  Dit bud vil ikke blive accepteret, hvis det er ugyldigt. "Ugyldigt bud" beskeder kan fremkomme, hvis det afgivne bud ikke er højt nok, hvis det afgivne bud inkluderer et tegn frem for et tal (f.eks. et bogstav, komma eller bindestreg), eller når auktionen allerede er afsluttet.

 • Jeg vil gerne afgive et bud på et nummer med en minimumspris. Hvad betyder dette?

  Nogle numre har en fastsat ‘minimumspris’. Dette er en skjult minimumspris, som en sælger er villig til at lade sit nummer gå for, fastsat i samråd med eksperten. Minimumspriser kan kun fastsættes for numre med forventede indtægter på mindst € 200. Hvis en minimumspris ikke er nået, når auktionen slutter, vil dette bestemte nummer ikke blive bortauktioneret.

 • Jeg har vundet meget. Hvordan betaler jeg?

  Når auktionen er afsluttet, vil køberne modtage en e-mail med et link til betalingssiden. Det er muligt at betale med kreditkort (Visa, MasterCard, American Express), bankoverførsel eller ved at bruge en af ​​følgende online betalingsmetoder: iDEAL, Bancontact, Giropay, SOFORT, EPS, Multibanco, Przelewy24. Vær opmærksom på, at betalinger med American Express kun er mulige for beløb over € 1.000/$ 1.100/£ 900.

  Kun købere, der byder i euro, vil se den manuelle bankoverførsel. Det er virkelig vigtigt, at de bruger en europæisk SEPA-kreditoverførsel til betalingen. Stripe, vores online betalingsprocessor, kan ikke behandle SWIFT-overførsler (også kendt som bankoverførsler), og disse betalinger hopper tilbage til købers bankkonto. Hvis en køber hævder, at SWIFT-overførslen ikke hoppede tilbage, har vi brug for et brev fra banken, der angiver dette. Først da kan Stripe kontrollere, hvad der skete med betalingen.

  Hvad er forskellene mellem SEPA (Single Europe Payments Area) og SWIFT (Society for Worldwide InterBank Financial Telecommunications) ?:
  - SWIFT muliggør pengeoverførsler internationalt, mens SEPA-betalinger kun kan foretages inden for SEPA-området.
  - SWIFT-overførsler kan udføres i forskellige valutaer, og SEPA-initiativet omfatter kun overførsler i euro alene.

 • Jeg har et værdifuldt individuelt stykke. Er min artikel egnet til auktion?

  Vores eksperter er altid på udkig efter interessante artikler til at inkludere i vores auktioner. Du kan tilbyde dit værdifulde stykke til den auktion, du ønsker, eller, efter du indsender det, vil en ekspert rådgive dig om, hvilken auktion der passer bedst til dit nummer. Vores eksperter er her også for at give feedback, så dit nummer er præsenteret på den bedst mulige måde.

  Hvis du er usikker på, om dit stykke er egnet til auktion eller gerne vil have en gratis vurdering af din artikel, kan du fortsætte ved at indsende dit nummer og sende eventuelle spørgsmål, du måtte have, til eksperten via tekstfeltet 'Besked til eksperten' i den sidste fase af indsendelsesprocessen. Vores ekspert vil så vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 • Kan en minimumssalgspris (minimumspris) anvendes på nummeret?

  En minimumspris kan fastsættes for artikler, der har en forventet minimumsindtægt på € 200. Minimumsprisen er en skjult minimumspris, som en sælger er villig til at lade sit nummer blive solgt for. Hvis minimumsprisen ikke er opfyldt, når auktionen slutter, sælges nummeret ikke. Sælgere har derefter mulighed for at tilbyde nummeret igen i en ny auktion efter at have revideret dets minimumspris.

 • Hvornår modtager jeg betaling for mit solgte nummer?

  Når køberens betaling er modtaget, får du besked om, at du har 3 hverdage til at sende ordren eller gøre den klar til afhentning. Dine betalinger er planlagt ud fra, hvorvidt ordren er sendt eller afhentet af køberen, og betalingsfrekvensen, som er valgt i dine 'Indstillinger' under 'Betaling'.
  Sælgere har muligheden for at vælge en af de følgende frekvenser:

  - Hver dag
  - En gang om ugen (på onsdage)
  - Hver anden uge (den første og tredje onsdag i måneden)
  - En gang om måneden (den første onsdag i måneden)

  Hvis ordren er afsendt: Når du har afsendt ordren, skal du ændre ordrestatus til 'Afsendt'. Når det angivne sporingsnummer viser, at ordren er blevet leveret, vil køberen modtage en besked, der beder dem om at inspicere ordren og rapportere eventuelle problemer inden for 3 dage. På den 4. dag efter levering vil din betaling blive planlagt i henhold til den valgte betalingsfrekvens.

  *Bemærk venligst, at hvis det angivne sporingsnummer ikke er korrekt eller ikke afspejler ordrens levering på den rette måde, vil den afventende betaling automatisk blive tildelt den valgte betalingsfrekvens efter 14 dage fra, at ordren er markeret som afsendt.

  Hvis ordren er afhentet: Hvis ordren er afhentet af køberen, skal du ændre ordrestatus til 'Afhentet'. Der er så en 14 dages periode, som begynder fra den dag, du, sælgeren, opdaterer status, før du modtager din betaling. Ud over denne 14 dages periode afhænger den nøjagtige betalingsdato af betalingsfrekvensen, som er valgt i dine indstillinger 'Betaling'.

  Du kan gennemgå eller ændre dine betalingsfrekvenser, når du er logget ind på din konto, ved at klikke på det følgende link: https://www.catawiki.dk/accounts/settings/payment

  Din forventede betalingsdato kan du også finde i betalingsbekræftelsen, som vi, Catawiki, sender til dig via e-mail. Bemærk venligst, at betalinger kun behandles på hverdage og ikke finder sted i weekenden.

  Hvis et krav er åbnet, kan din betaling bliver tilbageholdt, indtil problemet er løst. Vi er her til at hjælpe med at mægle, hvis det er nødvendigt.

 • Hvornår skal jeg sende mit nummer?

  Så snart den vindende budgiver har betalt for nummeret, vil du blive underrettet via e-mail. Derefter skal du sende nummeret inden for 3 hverdage.

Download Catawiki-auktionsappen

Download fra App Store Download fra App Store