Om Catawiki

Inspirerende objekter at opdage hver uge

Unikke objekter udvalgt af vores eksperter

Catawiki er onlinemarkedspladsen for det usædvanlige, uventede og unikke. Via vores platform tilbyder vi specielle objekter til internationale købere, som deler vores passion for det ekstraordinære.

Fakta og figurer

50,000 +

genstande på auktion hver uge

200

eksperter

7 millioner

unikke besøgende

80

kategorier

Hvordan det hele startede

Catawiki blev grundlagt i 2008. Oprindeligt blev Catawiki designet som en hjemmeside hvor samlere kunne administrere deres kollektioner online. Besøgere kan stadig tilføje nye genstande til det eksisterende katalog af samleobjekter. Det kan da heller ikke være nogen overraskelse at navnet Catawiki er en kombination af ordene ’katalog’ og ’wiki’. I 2011 startede Catawiki med at hoste ugentlige auktioner i diverse kategorier, herunder kunst, antik, klassiske biler, ure, smykker, mode, bøger og frimærker.

Specialiserede eksperter

Vores team af interne eksperter er kernen i Catawiki og det, der gør os unikke. Ved hjælp af deres store viden og ekspertise vejleder de både købere og sælgere. Ved at udvælge og kontrollere hvert nummer, der er inkluderet på vores platform, sørger de for, at alle objekter fundet på Catawiki er virkelig specielle.

Detaljer om firmaet

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Holland

Kontakt os

Handelskammer: Groningen, Holland

Handelskammernummer: 01131735

Momsnummer: NL8194.21.182.B01

Catawiki hilser millioner af besøgende fra hele verden velkommen hver måned. Vores organisation har derfor et stærkt internationalt fokus med ansatte fra hele Europa. Vi har kontorer i Holland, Tyskland, Frankrig, Italien of Spanien.

Kom med på holdet!

Catawiki er i gang med at ekspandere, hurtigt og internationalt! Vi har brug for ægte specialister som ønsker at hjælpe os med at opfylde vores ambitioner.