Om Catawiki

Vi gør specielle objekter tilgængelige for enhver

Ugentlige auktioner over specielle objekter

Catawiki’s mål er at gøre specielle objekter tilgængelige over hele verden. Vores ugentlige auktioner omfatter tusindvis af usædvanlige, sjældne og exceptionelle objekter som du aldrig ville finde i nogen butik.

Fakta og figurer

50,000 +

numre hver uge

150+

eksperter

14 millioner

besøgere hver måned

300 +

auktioner om ugen

Hvordan det hele startede

Catawiki blev grundlagt i 2008. Oprindeligt blev Catawiki designet som en hjemmeside hvor samlere kunne administrere deres kollektioner online. Besøgere kan stadig tilføje nye genstande til det eksisterende katalog af samleobjekter. Det kan da heller ikke være nogen overraskelse at navnet Catawiki er en kombination af ordene ’katalog’ og ’wiki’. I 2011 startede Catawiki med at hoste ugentlige auktioner i diverse kategorier, herunder kunst, antik, klassiske biler, ure, smykker, mode, bøger og frimærker.

Specialiserede eksperter

Catawikis auktioner udarbejdes omhyggeligt af vores team af eksperter. De hjælper med at sikre et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

Detaljer om firmaet

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Holland

Kontakt os

Handelskammer: Groningen, Holland

Handelskammernummer: 01131735

Momsnummer: NL8194.21.182.B01

Catawiki hilser millioner af besøgende fra hele verden velkommen hver måned. Vores organisation har derfor et stærkt internationalt fokus med ansatte fra hele Europa. Vi har kontorer i Holland, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Italien of Spanien.

Kom med på holdet!

Catawiki er i gang med at ekspandere, hurtigt og internationalt! Vi har brug for ægte specialister som ønsker at hjælpe os med at opfylde vores ambitioner.