KØBERPOLITIK

Catawiki er en platform, hvor du kan opdage og købe specielle objekter fra sælgere i en række lande over hele verden. Det er meget vigtigt for os, at vores platform er pålidelig og sikker for både købere og sælgere for at garantere den bedst mulige kundeoplevelse. Dette kræver, at vores brugere accepterer og overholder reglerne i vores Vilkår og betingelser. Vi vil benytte lejligheden til at forklare de vigtigste regler for køb på Catawiki.

REGISTRERING

 • Brug dine egne korrekte personlige oplysninger
  Alle i Catawikis understøttede lande kan oprette en budgivningskonto. Du er forpligtet til at registrere dig i overensstemmelse med sandheden, med korrekte personlige oplysninger. Hvis du er under 18 år, skal du have tilladelse fra din forælder eller værge.
 • Hold din konto sikker
  Du er ansvarlig for din konto og for at holde dine loginoplysninger hemmelige. Del dem ikke med andre. Hvis du har mistanke om, at en anden kender dine loginoplysninger, skal du straks ændre din adgangskode og meddele os det.
 • Du kan slette din egen konto
  Nogle gange vil sletning ikke være mulig med det samme, fx fordi du for nylig har købt et nummer. Catawiki har ret til at nægte sletning i visse situationer, fx når du har en udestående betalingsforpligtelse over for Catawiki.

 UNDER AUKTIONEN

 • Alle bud er bindende
  Ved at afgive et bud forpligter du dig til at købe objektet, hvis du vinder. Vi kan ikke fjerne dit bud. Før du afgiver et bud, skal du omhyggeligt gennemgå fotografierne, læse beskrivelsen og kontrollere forsendelsesvilkårene for et nummer.
 • Du har ikke lov til at byde på dine egne numre
  Du må ikke byde på dine egne numre eller på numre fra nogen, som er forbundet med dig. At gøre det kaldes shill budgivning. Vi anser shill budgivning som yderst unfair og ulovlig handelspraksis, og derfor tillader vi det ikke.
 • Du skal kontrollere, om dit land tillader import af dit nummer
  Som køber er du ansvarlig for at kontrollere, om der er en specifik regel eller begrænsning gældende for import af et objekt til dit land, for vi eller sælgeren kontrollerer ikke dette for dig.
 • Brug venligst vores meddelelsessystem retfærdigt
  Det er ikke tilladt at foreslå sælgere at indgå en aftale andre steder end på platformen. Vi yder ikke nogen betaling eller kundesupport, i tilfælde af at du gør det.

EFTER AUKTIONEN

 • Du er forpligtet til at betale for dine vundne numre
  Det er meget vigtigt, at du indser, at alle bud er bindende. Ved at acceptere Catawikis vilkår og betingelser har du accepteret at betale for dine numre inden for 3 dage efter at have vundet, og du har accepteret, at vi kan anvende en række sanktioner, i tilfælde af at du ikke betaler.
 • Vær respektfuld, åben og konsekvent i din kommunikation
  Catawiki opfordrer dig til at give besked til sælgeren, hvis der er problemer med dit køb. Vores kundesupportrepræsentanter vil også gøre deres bedste for at hjælpe dig. Brug ikke ukvemsord og afstå fra at bruge upassende sprog, fornærmelser, trusler og diskrimination. Du kan efterlade passende feedback til sælgeren, synlig på vores hjemmeside.
 • Respekter andres ret til privatliv
  Brug kun andre brugeres personoplysninger til at afslutte salget og afhente eller returnere forsendelsen. Brug ikke personoplysninger på en kommerciel måde, fx til at sende uopfordret kommunikation.

Vi bruger dataanalyse til at overvåge og håndhæve overholdelse af vores regler. Vi har tillid til, at du bruger Catawiki på en fair og passende måde. Bruger, der ikke gør det, risikerer sanktioner, der kan bestå af en blokering af deres budgivningsrettigheder, økonomiske sanktioner og lukning af konto.