Betingelser og Politikker
Cookieoversigt

For spørgsmål vedrørende denne Cookiepolitik og brugen af cookies på vores Online Markedsplads, kan du altid kontakte os ved at sende en e-mail til privacy@catawiki.com.

Cookieoversigt

FUNKTIONELLE COOKIES

Disse cookies sikrer, at vores hjemmeside fungerer ordentligt, og på den måde, du forventer, at det fungerer.

Navn

Varighed

Formål

_catawiki_session_id1
authorization_token; user_name; logged_in
auction_view_mode
device_type; _catawiki_view; show_closed_lots_auction_id

session
10 år

1 år
session

Disse cookies bruges bl.a. til at kontrollere, om du er logget ind, til at huske dine kontoindstillinger (f.eks. sprog) og til genkendelse af din skærms størrelse (f.eks. mobil, computer).

disable_cookiebar dont_show_cookie_bar_again

10 år
1 år

Disse cookies hjælper med at vise og deaktivere vores cookiebanner, og sikrer, at vores cookiebanner ikke dukker op under hvert besøg.

_dc_gtm_UA-*

session

Denne cookie er forbundet med Google Tag Manager, som vi bruger til at indlæse scripter på vores hjemmeside.

x-s-csrf-token; csrf_token

10 år

Disse cookies hjælper os med at beskytte din konto ved at verificere at al aktivitet på din konto kommer fra dig.

ANALYSE- OG UNDERSØGELSESCOOKIES
Disse cookies hjælper os med at få indsigt i brugen af vores markedsplads, og hvordan vi kan fortsætte med at forbedre den.

Navn

Varighed

Formål

cw_ab
ab_first_visit

20 år
session

Vi bruger disse cookies til at optimere (funktioner af) vores Online Markedsplads

_ga
_gid
__gat
_gac_UA-52891611-1
AMP_TOKEN

2 år
24 timer
1 minut
90 dage
30 sekunder til 1 år

Disse er Google Analytics 360-cookies og er placeret af os for at forbedre vores Online Markedsplads (f.eks. layoutet og funktionerne) ved at spore og måle, hvor mange brugere der besøger vores Online Markedsplads, og hvordan deres adfærd er på markedspladsen.

sp

sp-set

1 år

9 måneder

Snowplowcookies indsamler produktrelaterede brugeranalyser for at forbedre vores Online Markedsplads.

_hjClosedSurveyInvites; _hjIncludedInSample; _hjDonePolls; _hjMinimizedPolls; _hjDoneTestersWidgets; _hjMinimizedTestersWidgets; _hjDoneSurveys

1 år

Vi bruger Hotjarcookies for at sikre, at vores design er brugervenligt og funktionsdygtigt, og til at forbedre brugeroplevelsen, hvor vi kan.

ab_id

ab_ext*

3 måneder

Denne cookie giver os mulighed for at spore resultatet af et eksperiment.

NREUM; NRAGENT; JSESSIONID

session

Vi bruger disse New Relic cookies til at spore effektivitet og brugersessioner på vores hjemmeside.

usbls

session

Usabillacookies hjælper os med at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og effektiv. De sikrer også, at du ikke modtager den samme feedbackforespørgsel mere end en gang.

MARKETINGCOOKIES

Marketingcookies sikrer, at vi kan vise dig relevante auktioner på vores markedsplads og tilpassede annoncer på tredjeparts hjemmesider.

Navn

Varighed

Formål

__atuvc;__atuvs; loc; uvc

ukendt

AddThis tilbyder sociale plug-ins, der tillader dig at dele indhold fra vores markedsplads. AddThis tilbyder også funktioner til målrettede markedsføringsformål på sociale medier.

Cw_recently_viewed_categories; cw_recently_viewed_lots

3 måneder

Disse cookies viser dig numre eller auktionsforslag baseret på din besøgsadfærd.

twitter_visitor_type; criteo_visitor_type

session

Disse cookies sikrer, at du ikke ser de samme annoncer igen og igen, og at de annoncer, som du ser, er tilpasset dine interesser.

cwmu

1 år

Disse cookies sikrer, at du ikke ser de samme annoncer igen og igen, og at de annoncer, som du ser, er tilpasset dine interesser.

acdc
eid; evt; sess; udc; uic; zdi
tk
uei
uid

2 år
6 måneder
session
14 dage
1 år

Criteocookies sikrer, at du ikke ser de samme annoncer igen og igen, og at de annoncer, som du ser, er tilpasset dine interesser.

DSID
IDE; id
cto_lwid

7 dage
2 år

1 år

DoubleClickcookies sikrer, at du ikke ser de samme annoncer igen og igen, og at de annoncer, som du ser, er tilpasset dine interesser.

locale; c_user; datr; pl; s; sb; xs
csm; fr; lu

15 måneder

1 år

Disse cookies gør det muligt for os at vise tilpassede annoncer til Facebook-besøgende.

_pinterest. cm

1 år

Disse cookies hjælper med at tilpasse din oplevelse på Pinterest.

SID; HSID; LOGIN_INFO; PREF; SAPISID; SID; SSID
GEUP; VISOTOR_INFO1_LIVE
YSC

2 år

1 år

session

Disse cookies hjælper os med at indsamle data om brugen af vores videoer, som er slået op på YouTube.

PRIVATLIVSPOLITIK FOR TREDJEPARTER

Vi kontrollerer ikke tredjepartscookies. Tredjepartscookies retter sig efter pågældende tredjeparts Privatlivs- og Cookiepolitikker. Du kan finde et link til disse politikker nedenfor. Vi råder dig til at slå disse politikker op jævnligt, da det er sandsynligt, at de regelmæssigt vil blive opdateret. Hvis du vil kontrollere dine cookieindstillinger for forskellige tredjeparter separat, kan du også gøre det på den relevante tredjeparts hjemmeside: