Cookiepolitik

Sidst opdateret d.: 23/11/2020

Hos Catawiki bruger vi cookies og andre sporingsteknologier på vores hjemmeside og i vores app på forskellige måder. Derfor føler vi, at det er vigtigt at forklare dig, hvad cookies er, og hvorfor vi bruger dem. Vi har opridset alle detaljerne nedenfor, så vi anbefaler dig at læse vores politik grundigt for at få en bedre forståelse af, hvordan vi bruger cookies, og hvad dine muligheder er.

Vi værner om dit privatliv, så vi håndterer altid indsamlede personlige data i overensstemmelse med Catawikis Privatlivspolitik. Du kan finde definitionerne for vilkår skrevet med stort under vores Brugsbetingelser.

Hvad er cookies?

En cookie er et lille stykke data, der placeres i browseren på din computer eller mobile enhed. Cookies bruger forskellige metoder til at sende data til eller læse data fra brugernes enheder, såsom din computer, laptop, tablet eller smartphone. De gør dette for at hjælpe os med at genkende din enhed eller gemme dine præferencer. De mest kendte cookies er små (tekst)filer, der er placeret på enheder og kan identificeres igen på et senere tidspunkt. Vi bruger også andre sporingsteknikker, såsom JavaScript, webbeacons (tags) (små stykker kode, der er installeret på en hjemmeside, app eller annonce, der kan hente visse oplysninger om den enhed og browser, du bruger), eller fingeraftryksenheder, mobile identifikatorer, og sporing af webadresser. Vi omtaler alle disse teknologier som "cookies" i denne Cookiepolitik.

Hvor længe forbliver Catawikis cookies aktive?

De cookies, vi bruger, varierer i levetid. En 'midlertidig cookie' vil udløbe, når du lukker din browser, mens en 'vedvarende cookie' forbliver på din enhed i en længere periode. Se vores cookieoversigt for de specifikke opbevaringsperioder.

Hvilke cookies bruger vi?

Vores cookies, opfylder som nævnt nedenfor, forskellige formål. For at finde ud af hvilke cookies vi bruger, kig da på vores cookieoversigt.

Funktionelle Cookies. Funktionelle cookies er cookies, der er nødvendige for præstationen af vores Online Markedsplads. Disse cookies hjælper med levering af vores tjenester i henhold til dine præferencer og hjælper dig med at få en bedre oplevelse på Catawiki. Der er for eksempel en cookie, der sikrer, at du forbliver logget ind. Det betyder, at du ikke hele tiden skal logge ind igen, hver gang du går til en ny side. Disse cookies hjælper os også med at huske, hvordan du bruger visse funktioner (f.eks. numre, du har markeret som interessante) og kontoindstillinger (f.eks. sprog- eller skærmindstillinger). Vi behøver ikke dit samtykke til at placere disse cookies, når du besøger Online Markedspladsen eller bruger relevante funktioner. Disse cookies indsamler dog ingen identifikationsdata.

Analyse- og undersøgelsescookies. Disse cookies registrerer, hvordan du bruger Catawiki. Vi bruger oplysningerne fra disse cookies til at analysere brugen af vores Online Markedsplads, og til at fastslå hvad der forårsager fejl. Generelt bruges analyse- og undersøgelsescookies til at:

• Spore antallet af brugere på vores Online Markedsplads
  • Spore den tid, du bruger på vores Online Markedsplads
  • Spore, i hvilken rækkefølge du ser forskellige hjemmesider
  • Beslutte, hvilke dele af vores Online Markedsplads der skal forbedres
  • Vise dig feedbackundersøgelser
  • Forstå, hvilken type bruger du er

Marketing- of socilae medierr cookies. Vi bruger marketingcookies til at forstå, hvad du kan lide, og hvilken adfærd du har på vores Online Markedsplads. Vi sporer din adfærd, så vi kan få en idé om dine præferencer, gemme ID‹er for de auktioner, du klikker på, og vise dig numre, der matcher dine interesser. Tredjeparter placerer også cookies på Catawiki. Dette hjælper dem med at vise dig tilpassede annoncer på tredjeparts hjemmesider baseret på din adfærd på vores Online Markedsplads. I vores cookieoversigt nedenfor vil du finde de tredjeparter, der placerer marketingcookies, når du besøger Catawiki.

Marketingcookies sporer hvilke annoncer du allerede har set, for at sikre at du ikke ser de samme annoncer hele tiden. De kontrollerer også, om du har klikket på en annonce. Catawiki og tredjeparter bruger cookies til sociale medier og vores Online Markedsplads kan integrere tredjepart plug-ins (såsom en Facebook lignende knap).

Du kan altid melde dig fra disse cookies, ved at bruge indstillingerne forneden. Hvis du ønsker at slette analyser, undersøgelser eller marketing cookies fra tredjeparter, andre end Catawiki, kan du gøre dette i dine browser indstillinger. Hvis du slår marketing cookies fra, vil du stadigvæk kunne se online reklamer, men de reklamer du ser, vil ikke være tilpasset dine interesser. Da funktionelle cookies er nødvendige for at vores Online Markedsplads kan fungerer, er de sat til ""altid aktive"", og de kan ikke slås fra.

Dine præferencer er opbevaret per Catawiki domæne. Deaktivering af cookies på et domæne (f.eks. catawiki.com) betyder ikke automatisk, at de også er deaktiveret på andre domæner.

Hvordan kan du kontrollere brugen af cookies?

Dine browserindstillinger. Du kan administrere dine cookieindstillinger og slette cookies der er inkluderet i den browser du bruger. Vær venligst opmærksom på, at indstillinger skal justeres individuelt for hver browser, på hver en enhed du bruger. Husk, at vores førstepartscookies spiller en vigtig rolle i vores tjenester. Hvis du vælger ikke at acceptere dem, kan det påvirke tilgængeligheden og funktionaliteten af nogle af de funktioner, der gør vores Online Markedsplads attraktiv og nem at bruge (f.eks. hvis du slår disse cookies fra, kan det blive nødvendigt at logge ind for hvert besøg). Du kan følge instruktionerne fra din browser om, hvordan du accepterer, fjerner eller afviser cookies:

Chrome Safari Firefox Edge

Tredjepartscookies. Hvis du vil administrere cookies fra tredjeparter, kan du besøge hjemmesiderne http://www.networkadvertising.org/ eller http://www.youronlinechoices.com/. Disse hjemmesider giver dig mulighed for at blokere cookies fra bestemte tredjeparter. Du kan også besøge tredjepartshjemmesiderne for at forstå og kontrollere indstillingerne for cookies fra hver specifikke tredjepart. Du kan finde et link til disse tredjepartshjemmesider i vores cookieoversigt.

Catawiki-appen

Du kan også bruge vores Online Markedsplads via vores app. Catawiki-appen kan hentes ned fra Apple App Store eller Google Play Store. Vi bruger metoder, der minder om cookies og tredjepartstjenester, for at sikre, at vi forstår, hvordan vores brugere interagerer på vores app, og for at sikre, at vores app forbliver sikker og forsvarlig. For eksempel bruger vi Fabric til at opspore softwarefejl. Vi bruger også tjenesterne fra Selligent og Firebase til at sende dig pushmeddelelser. Disse notifikationer tjener mange vigtige funktioner (f.eks. kan de opdatere dig om en auktion, du er interesseret i). Du kan ændre dine indstillinger for pushmeddelelser i vores app.

Kan denne Cookiepolitik ændres?

Vi kan ændre eller supplere denne Cookiepolitik. Vi bestræber os på at holde vores cookieoplysninger opdaterede, men vi vil gerne understrege, at cookieoversigter altid er midlertidige. Grundet den konstante fornyelse af vores Online Markedsplads og det faktum, at internettet og de forskellige berørte parter hele tiden ændrer sig, er det muligt, at oplysningerne i denne Cookiepolitik ikke er helt opdaterede.

Kontakt

For spørgsmål vedrørende denne Cookiepolitik og brugen af cookies på vores Online Markedsplads, kan du altid kontakte os ved at sende en e-mail til privacy@catawiki.com.