Under auktionen
Kan jeg justere mindsteprisen for noget, jeg sælger?

Ja! Du kan godt sænke mindsteprisen. Men du kan ikke sætte den højere.

Hvis du sænker mindsteprisen på en genstand, der er på auktion, skal mindsteprisen være mindst €1 højere end det nuværende højeste bud.

Husk, du kan ikke tilføje en mindstepris på en genstand, der er på auktion, og som ikke allerede har en.

For at sænke mindsteprisen, så sørg for at du er logget ind på din konto, og følge disse trin:

1. Vælg dit navn øverst i højre hjørne på hjemmesiden
  2. Vælg 'Mine varenumre på auktion'
  3. Vælg 'Rediger' på den specifikke genstand du vil sænke mindsteprisen på, og indtast den nye mindstepris

Vær venligst opmærksom på: ændringer du laver er endelige. Det er ikke muligt at forhøje mindsteprisen, når først du har bekræftet ændringerne.