Under auktionen
Fjern en genstand, der er blevet accepteret til auktion

Du kan desværre ikke fjerne en genstand, der er blevet accepteret og planlagt til auktion.

Under visse omstændigheder kan vi dog muligvis fjerne genstanden fra auktion for dig.

Det er vigtigt, at du kontakter os mindst 5 dage før auktionen slutter, og salgskontrakten oprettes.

Sådan kommer du i kontakt

Klik på kontaktknappen nedenfor, og giv os oplysninger om den genstand, du vil fjerne fra auktionen. Et telefonopkald ville være bedst.

Sådan gør du, hvis din genstand endnu ikke er godkendt

Hvis din genstand endnu ikke er godkendt af en ekspert, kan du selv fjerne den, før den sættes på auktion.

Gå til dine indsendelser, og vælg den genstand, du ønsker at fjerne.