Alle auktioner

Åbningstider for kundesupport

Eller ring til os på det internationale nummer +31 85 8881 501. Din tjenesteudbyder kan opkræve gebyrer, når du ringer til det internationale nummer.

Svar på ofte stillede spørgsmål kan findes på Help

God forretningsskik

For at garantere sikre og pålidelige auktioner, arbejder Catawiki på grundlag af et antal ledende principper.

1. Notariel godkendelse

Alle auktionshandlinger bliver godkendt af en uafhængig notar, J. Borren fra M.J. Meijer Notarissen N.V., Amsterdam.

2. Sælgere har ikke lov til at byde på deres egne artikler

Sælgere må ikke afgive bud på deres egne artikler. Til dette formål sikrer vores system, at sælgerne ikke kan afgive bud på artikler, som de har tilmeldt ved hjælp af deres egne konto.

3. Den højestbydende vinder

Det gælder for alle Catawikis auktioner, at hvis et bud bliver afgivet i løbet af det sidste minut, bliver budvinduet automatisk forlænget med et minut. Dette giver andre bydere tilstrækkelig tid, til at afgive et modbud, og du behøver ikke at vente til de sidste sekunder, før du afgiver dine bud. Catawiki viser altid tydeligt, hvilken byder der har afgivet det højeste eller vindende bud. Alle vindende bydere modtager en bekræftelse via e-mail om at de har vundet, straks når auktionen slutter.

4. Det er ikke tilladt for ansatte at sælge på auktionen

Det er ikke tilladt for Catawiki-medarbejdere og/eller deres familie at indgive genstande til en Catawiki-auktion. Dette hjælper til med at garantere vores medarbejderes neutralitet når de arbejder på vores auktioner. Catawiki sørger for at denne regel bliver strikt håndhævet.

  • Auktionariusser må ikke afgive bud.
5. ID-beviser er påkrævet for sælgere

Inden vore brugere kan tilmelde deres artikler til vurdering, forlanger Catawiki, at de sender en kopi eller en scanning af et gyldigt ID-kort. Denne yderligere verificering giver budgiverne yderligere sikkerhed. Disse kopier eller scans bliver destrueret umiddelbart efter verificeringsprocessen.

Download Catawiki-auktionsappen

Download fra App Store Download fra App Store

Abonner på Catawikis nyhedsbrev

Hold dig ajour med de seneste auktionsnyheder og mere.

Du kan opsige abonnementet til enhver tid

Mange tak! Du abonnerer nu på vores nyhedsbrev.