Hvordan kontakter jeg køberen af en genstand?

Du kan kontakte køberen via Catawikis detaljeside Bestillinger.

Gå til > Mine solgte numre og klik på 'Bestillingsdetaljer' for at vise ordresiden for det pågældende salg. Du kan derefter klikke på linket ‘Send besked’ for at sende en besked til køberen.

Generelt råder vi dig til at kontakte køberen på deres modersmål. Hvis dette ikke er muligt, så anbefaler vi, at du kommunikerer på engelsk eller bruger en online oversætter til at hjælpe dig.