Kan jeg trække en vare tilbage som jeg har sat på auktion?

Hvis en vare du har sat på auktion, ikke længere er tilgængelig, eller du er forhindret i at levere varen ifølge dens beskrivelse, f.eks. hvis den er mistet eller gået i stykker mens auktionen er i gang, så venligst giv os besked. Baseret på meddelelsen, kan varen blive fjernet fra auktionen, eller vi må blive nødt til at annullere transaktionen. Vi vil bede dig om at skaffe dokumentation, filer eller andre former for bevis, der understøtter din meddelelse. Afhængig af omstændighederne, kan du blive holdt ansvarlig for et hvilket som helst tab forårsaget af sådan en fjernelse eller annullering.