Grænselukninger for England og Irland (December 2020)

Seneste covid-relaterede grænselukninger er skyld i at adskillige internationale fragtvirksomheder er forsinkede, eller har måttet aflyse deres tjenester til og fra England og Irland. Situationen ændrer sig dagligt, da nationale myndigheder forsøger at frigøre varestrømmen, samtidig med at sikkerheden opretholdes for de mennesker, der bevæger sig på tværs af regionernes grænser.

Hvis du har købt en genstand, der skal sendes fra England eller Irland

• Forvent forsinkelse fra sælgers side, ved klargørelse af forsendelse efter at du har betalt
  • Levering kan komme til at tage længere tid end forventet
  • Hold kontakt med sælger via chat for at holde dig opdateret på forsendelsen
  • Tjek for opdateringer angående forstyrrelser i fragtvirksomhedernes tjenester

Indtil din genstand er leveret, er dine penge i sikkerhed hos os.

Hvis du sælger varer fra England eller Irland

• Kommunikér omkring forsendelsesdetaljerne med eventuelle købere via chat for at tage hånd om forventningerne til tidspunktet for levering
  • Hold købere opdateret på enhver forsinkelse relateret til forberedelse og forsendelse af genstanden
  • Betalingsprocessen forbliver den samme: vi sender din betaling 3 dage efter at genstanden er blevet markeret som modtaget, så længe der ikke er indsendt en relateret klage

Har du spørgsmål?

Vi er her altid for at hjælpe.