Oftest stillede spørgsmål
Hvad skal jeg gøre, hvis mit nummer er leveret og ikke lever op til dets beskrivelse?

Hvis dit nummer desværre er blevet leveret og ikke lever op til dets beskrivelse, eller du tror, at artiklen er falsk, råder vi dig til at kontakte sælgeren for at aftale en bedre måde at løse sagen på. I meddelelsen til sælgeren bedes du venligst vedhæfte billeder af artiklen for at støtte dig og beskrive dit problem.

Hvis du har problemer med at kontakte sælgeren, du modtog, bedes du informere os inden for 3 dage efter levering (den nøjagtige dato registreres via Track & Trace). Vær opmærksom på, at når perioden på de 3 dage er udløbet, sendes din betaling til sælgeren, og vi kan ikke længere åbne et krav på dine vegne. Når du kontakter os, bedes du venligst inkludere:

. Mindst 3 fotos af nummeret i den stand, du modtog det
. Mindst 2 fotos af pakken (med etiketten tydeligt synlig)
. En detaljeret beskrivelse af nummeret i den stand, du modtog det, og hvor du fremhæver de vigtigste forskelle i forhold til den oprindelige nummerbeskrivelse

Bemærk: Hvis du tror, at artiklen er falsk, bedes du sende os fotoene anmodet om ovenfor såvel som en kopi af alle dokumenterne, som indikerer, at artiklen ikke er autentisk.

Var denne artikel behjælpelig?
Tak for at give os besked!
Fortæl os lidt mere om artiklen.
Venligst vælg alt der relaterer
Tak for din feedback!
Kontakt os