Hvornår og hvordan arrangerer jeg afhentning af en vare?

Hvis dit nummer ikke er blevet afhentet, skal du kontakte køberen for at træffe en aftale om afhentningen. Køberen er forpligtet til at hente nummeret, og som sælger skal du holde nummeret tilgængeligt, indtil køberen henter det. Du kan kontakte køberen via din detaljeside Bestillinger. Hvis køberen ikke svarer eller henter nummeret inden for 10 dage, bedes du kontakte os, og vi vil mægle for at løse problemet.

Hvis en tredjepart er involveret i afhentningen af nummeret, vil køberen tage ansvaret for hele processen. Vi anbefaler, at du i tilfælde af en specifik afhentningssituation, først får mere information fra køberen. Giv ikke et nummer væk uden at være sikker på, at det er en officiel afhentning fra køberen.

Hvis køberen valgte afhentningsindstillingen, men nu ønsker at arrangere forsendelse af nummeret, kan I begge indgå en aftale. Hvis nummeret var angivet til 'Afhentning påkrævet', råder vi dig til at være mere fleksibel og samarbejde for at imødekomme køberens behov og ikke miste salget.