Hvorfor ser Catawiki anderledes ud?

For at gøre det endnu lettere for dig at købe og sælge specielle genstande, har vi givet Catawiki et nyt frisk udseende. Den opdaterede Catawiki hjemmeside og app, har stadigvæk alt det du kender og elsker – såsom ekspert udvælgelsesprocessen, exceptionelle auktioner og et sikkert betalingssystem. Men nu har den en endnu bedre søgefunktion, og en spritny stil.

Hvis du har spørgsmål omkring Catawiki’s nye udseende, er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice.