Kan jeg betale sælger kontant, når jeg afhenter min artikel?

Kontanter er ikke en godkendt måde at betale for numre. Først når du har overført købesummen og købers kommission, bliver sælger bedt om at sende nummeret eller klargøre nummeret til afhentning. Din betaling sker via en meget sikker betalingsmetode.

Det er muligt at vælge mellem flere betalingsmuligheder: kreditkort (Visa, MasterCard, American Express), bankoverførsel eller ved at hjælp af en af de følgende online betalingsmetoder: iDEAL, Bancontact, Giropay, SOFORT, EPS, Multibanco, Przelewy24. For mere information om, hvordan man betaler, klik her