Betaling
Sådan betaler du via bankoverførsel

For at betale via bankoverførsel er alt, du behøver at gøre, at gå til dine ubetalte ordrer, finde den ordre, du vil betale for, og vælge 'fortsæt med at betale'. Alternativt kan du vælge 'betal nu' i den e-mail, vi sender, når du har vundet.

Det vil føre dig til en side, hvor du kan vælge forsendelses- og betalingsmuligheder. Siden vil se sådan ud:

Hvem er berettiget til at betale via bankoverførsel?

Du kan kun betale via bankoverførsel, hvis:

Pr. 1. marts 2019 omfatter SEPA-landene:

• De 28 EU-medlemsstater

• Island

• Norge

• Liechtenstein

• Schweiz

• Monaco

• San Marino

• Fyrstendømmet Andorra

• Vatikanstaten/Den Hellige Stol

Hvordan fungerer det?

Når du vælger at betale via bankoverførsel, får du en e-mail via den e-mailadresse, du brugte til at oprette din Catawiki-konto. Denne e-mail vil indeholde et bankkontonummer, som du kan bruge til at foretage din betaling. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker, at du har indtastet de korrekte bankkontooplysninger og referencer, før du overfører din betaling.

Alle bankoverførsler behandles af Stripe, vores betroede betalingspartner og en af de mest sikre og velrenommerede betalingsudbydere, der findes. Du kan finde ud af mere i vores artikel om hvordan du betaler for din genstand.

Vi sender dig en af to forskellige bankoplysninger. De oplysninger, vi sender til dig via e-mail, afhænger af din bank, så du kan se et af følgende:

BIC: SXPYDEHH

Bank: Banking Circle - German Branch

Adresse: Chilehaus a fischertwiete 2

By: München

Postnummer: 80333

Land: Tyskland

Eller

Navn: Saxo Payments A/S

Adresse: Oskar-von-Miller-Ring 20

By: München

Postnummer: 80333

Landekode: de

Vi vil gerne forsikre dig om, at begge muligheder er korrekte.

Alle dine betalingsoplysninger, herunder dine kreditkortoplysninger, håndteres sikkert. Dine betalingsoplysninger gemmes ikke på vores servere.