Sådan betaler du via bankoverførsel

Når du vinder et nummer på Catawiki, kan du betale på din side 'Mine vundne numre'. For at komme til denne side skal du logge på din konto:

1. Klik på dit brugernavn i det øverste højre hjørne af vores hjemmeside
2. Vælg ‘Mine vundne numre’ og gå til fanen 'Ubetalte numre'
3. Klik på 'Forsendelse og betaling’ under den bestilling, du gerne vil betale for
4. På denne side kan du vælge, om bestillingen skal sendes, eller du vil hente den, og klik derefter på ‘Foretag betaling’
5. Vælg ‘Bankoverførsel’

Du vil også modtage en e-mail med et link til betalingssiden. Klik på knappen, og du vil blive taget til dine ubetalte numre. Vælg det nummer, du vil betale for, og vælg, hvordan du vil betale.

Du kan betale via bankoverførsel, hvis din bank er placeret i et SEPA-land og understøtter SEPA-kreditoverførsler. Hvis din bank ikke er placeret i SEPA-regionen og/eller ikke understøtter SEPA-kreditoverførsler, kan din betaling ikke behandles, og pengene bliver returneret til din bankkonto. For mere information, klik her.

Hvis du vælger at betale via bankoverførsel, vil du modtage en e-mail på den adresse, som du registrerede din Catawiki-konto med. I denne e-mail vil der være et bankkontonummer, som du kan bruge til din betaling. Sørg venligst for at bruge de korrekte bankkontooplysninger og reference, når du overfører betalingen.

Alle bankoverførsler behandles af Stripe, vores betalingspartner og en af de mest sikre og velrenommerede betalingsprocessorer til rådighed. For mere information klik her

Alle dine betalingsoplysninger, herunder dine kreditkortoplysninger, håndteres på en sikker måde. Dine betalingsoplysninger gemmes ikke på vores servere.