Betaling
Jeg har vundet meget. Hvordan betaler jeg?

Når du har vundet nummeret, vil du være i stand til at betale straks på din side 'Mine vundne numre'. Du vil også modtage en e-mail med et link til betalingssiden.

 Det er muligt at betale med kreditkort (Visa, MasterCard, American Express), bankoverførsel eller ved at bruge en af følgende online betalingsmetoder: iDEAL, Bancontact, Giropay, SOFORT, EPS, Multibanco, Przelewy24. Vær opmærksom på, at betalinger med American Express kun er mulige for beløb over € 1.000/$ 1.100/£ 900.

Kun købere, der byder i euro, vil se den manuelle bankoverførsel. Det er virkelig vigtigt, at de bruger en europæisk SEPA-kreditoverførsel til betalingen. Stripe, vores online betalingsprocessor, kan ikke behandle SWIFT-overførsler (også kendt som bankoverførsler), og disse betalinger hopper tilbage til købers bankkonto. Hvis en køber hævder, at SWIFT-overførslen ikke hoppede tilbage, har vi brug for et brev fra banken, der angiver dette. Først da kan Stripe kontrollere, hvad der skete med betalingen.

Hvad er forskellene mellem SEPA (Single Europe Payments Area) og SWIFT (Society for Worldwide InterBank Financial Telecommunications)?:
- SWIFT muliggør pengeoverførsler internationalt, mens SEPA-betalinger kun kan foretages inden for SEPA-området.
- SWIFT-overførsler kan udføres i forskellige valutaer, og SEPA-initiativet omfatter kun overførsler i euro alene.