Hvad er mine betalingsmuligheder?

Når du har vundet et nummer, vil du være i stand til at betale straks på din side 'Mine vundne numre' og derefter gå til fanen 'Ubetalte numre'. Du vil også modtage en e-mail med et link til betalingssiden. Det er muligt at vælge mellem flere betalingsmuligheder såsom:

- Onlinebetaling: iDEAL, Bancontact, Giropay, SOFORT, EPS, Multibanco, Przelewy24

- Kreditkort: Visa, MasterCard, American Express.

- Bankoverførsel. Bemærk, at hvis du vælger at betale via bankoverførsel, er der kun europæiske SEPA-kreditoverførsler til rådighed. For mere information, klik her

- PayPal understøttes desværre ikke.

Hvis du har spørgsmål vedrørende betaling, er du velkommen til at kontakte os.

Bemærk: Hvis du har problemer med dit kreditkort, kan du fjerne eller tilføje et kreditkort i dine 'Indstillinger' under 'Betaling'.