Betalinger og Gebyrer
Hvornår bliver jeg betalt for en genstand, jeg har solgt?

Du kan finde den forventede betalingsdato på ordresiden. Husk, at betalinger kun behandles på hverdage.

Tilføj betalingsoplysninger

For at sende dine betalinger skal vi vide, hvilken bankkonto vi skal sende dem til. Vi anbefaler, at du tilføjer disse oplysninger, før du sender, så det ikke forsinker din betaling. Vi vil også bede dig om at bekræfte din identitet hos vores betalingspartner (Stripe eller Payoneer), så vi helt sikkert ved, at det er dig. Du behøver kun at gøre dette én gang.

Forsendelse

Hvis du har sendt varen til køberen, og alt går godt, vil din betaling være klar tre dage efter, at genstanden leveres til købers adresse. Derefter bliver du betalt i henhold til dine indstillinger for betalingsfrekvens.

Brug sporet forsendelse

Hvis du bruger smart forsendelse, spores din pakke automatisk. Hvis du bruger manuel forsendelse, skal du sørge for at bruge en fragtvirksomhed, der tilbyder sporing, så vi kan overvåge forsendelsen og betale dig så hurtigt som muligt.

Ved manuel forsendelse er det vigtigt at dobbelttjekke din sporingskode, når du indtaster den. Hvis du angiver en forkert sporingskode, kan vi ikke spore ordren, og betalingen til dig vil sandsynligvis blive forsinket. Hvis du angiver en forkert sporingskode, kan du opdatere den på ordresiden.

Sporingsproblemer

Hvis det er fem dage efter den forventede leveringsdato, og vi ikke har hørt noget fra fragtvirksomheden, beder vi køberen om at fortælle os, hvis den ikke er ankommet. Køberen skal kontakte os inden for ti dage efter den forventede leveringsdato, så vi kan sætte betalingen til dig på pause og undersøge, om genstanden går tabt.

Hvis køberen ikke kontakter os i tide, antager vi, at genstanden er leveret, og din betaling vil være klar tre dage senere.

Afhentning

Vi anbefaler, at du sørger for, at køber afhenter genstanden hurtigst muligt. Dette hjælper afhentningsprocessen med at gå problemfrit og gør det lettere for os at hjælpe, hvis noget går galt.

Når køberen har afhentet genstanden, skal både du og køberen markere ordren som afhentet. Din betaling vil normalt være klar tre dage efter. Derefter bliver du betalt i henhold til dine indstillinger for betalingsfrekvens.

Betalingsfrekvens

I dine indstillinger har du mulighed for at vælge en af følgende betalingsfrekvenser:

• Hver dag
  • En gang om ugen (onsdage)
  • Hver anden uge (den første og tredje onsdag i måneden)
  • En gang om måneden (den første onsdag i måneden)

Krav fremsat

Hvis et krav er blevet fremsat, sættes din betaling på pause, indtil problemet er løst. Vi er her for at støtte dig og køberen i at finde en løsning.

Få flere oplysninger om problemer, der kan forsinke din betaling.