Varenumre og ordrer
Hvordan kan jeg ændre/slette feedback, jeg har givet?

Du kan som køber justere din feedback inden for 90 dage efter datoen, hvor du skrev den. Du kan gøre det ved at følge disse trin:

1. Log på din konto.
2. Gå til 'Mine vundne numre'.
3. Vælg 'Betalt'.
4. Under ordreoplysningerne ser du din anmeldelse. Klik på 'Rediger'.
5. Vælg, hvilken status du vil give, 'Positiv', 'Neutral' eller 'Negativ', og juster din kommentar.
6. Klik på 'Opdater feedback' for at indsende din feedback.

Bemærk, at der ikke er mulighed for at slette din feedback, vi vil gerne bede dig om at justere den til en ny status og tekst.