Varenumre og ordrer
Hvordan giver jeg feedback til en sælger?

Så snart sælger fortæller os, at din vare er blevet leveret eller afhentet, sender vi dig en besked, og inviterer dig til at give sælger feedback. Du kan bruge linket i denne meddelelse til at give din feedback.

Du har 60 dage til at give feedback. Når du har givet din feedback, har du 90 dage til at justere din feedback.

Hvis du ikke har fået denne meddelelse, kan du også følge disse trin for at give sælger feedback:

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til ‘Mine vundne numre’.
  3. Klik på ‘Betalt‘.
  4. Under ordredetaljerne, skal du klikke på den orange 'Giv feedback' knap.
  5. Vælg mellem 'Positiv', 'Neutral' eller 'Negativ' og tilføj en kommentar.
  6. Klik igen på 'Giv feedback' for at indsende din feedback.

Din feedback er meget værdifuld. Det er en af de måder hvorpå vi sikrer, at du og andre som dig selv, kan købe med tillid på Catawiki. Det er en rigtig god måde for os at holde styr på, hvordan vores sælgere klarer sig. Og det giver vores sælgere vigtig indsigt i hvordan de kan forbedre sig.

Hvis du har tilføjet en kommentar til din feedback, så har sælger en chance for at svare.

For oplysninger om, hvordan vi holder denne proces retfærdig og præcis, så tjek vores Politik for Feedback.

Tips til feedback

Her er nogle tips til at guide dig i at give sælgere nyttig, konstruktiv feedback:

Anbefales:

• Brug en venlig og høflig tone.
  • Hvis der er et problem med din ordre, så kontakt sælger, før du giver negativ feedback. Sælger kan muligvis hjælpe dig med at løse problemet. At arbejde sammen om en løsning, forvandler ofte en vanskelig situation til en virkelig positiv oplevelse.

Anbefales ikke:

• Brug ikke fornærmende, chikanerende, diskriminerende eller på anden måde upassende sprog.
  • Inkluder ikke personlige oplysninger (f.eks. navne, adresser eller telefonnumre) i din feedback.
  • Giv ikke feedback, der går imod vores Brugsbetingelser.