Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over ædelsten?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis auktion over ædelsten

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores auktion over ædelsten.

Se auktion over ædelsten

Om Catawikis auktion over ædelsten

Ædelsten er ædle eller halvædle stykker af mineralkrystal, som er poleret og skåret for at producere et visuelt attraktivt og efterspurgt objekt. Ædelsten dannes under jordens overflade, idet vand interagerer med mineraler og skaber opløsninger, som derefter påvirkes af faktorer såsom varme og tryk. Ædelsten varierer meget i værdi og attraktion og er traditionelt blevet forbundet med måneder af året. Disse lykkesten omfatter ametyst for dem, der er født i februar, diamant for fødsler i april og topas eller perle for dem, der er født i november. Blandt de mest værdifulde ædelsten er diamanter og rubiner. Dog findes der forholdsvis mange af disse i forhold til yderst sjældne og meget mere værdifulde sten såsom painite, som længe er blevet betragtet som en af verdens mest sjældne ædelsten, vurderet til mellem $50.000-60.000 per karat.

Catawikis auktion over ædelsten indbefatter et stort udvalg af ædle objekter såsom rubiner, safirer, ametyster, smaragder og opaler. Numrene i auktionen over ædelsten varierer i farve, antal karat, størrelse, mængde og form. Uanset om du gerne vil sælge en yderst sjælden diamant eller en lille, men perfekt formet opal, er Catawikis auktioner over ædelsten det ideelle sted til at sælge dit specielle objekt. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Når budgivningen er afsluttet, sørger vores sikre betalingssystem for, at din køber er helt tilfreds med sit køb.

Catawiki er det bedste sted at sælge dine ædelsten – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.