Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over antikke tryk (før 1870)?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis auktion over antikke tryk (før 1870)

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores auktion over antikke tryk (før 1870).

Om Catawikis auktion over antikke tryk (før 1870)

Selvom et originalt akvarelmaleri eller en håndmalet illustration kan være meget eftertragtet, har antikke kunsttryk også høj samlerværdi og er efterspurgte. Grafik, som det kaldes, indebærer normalt at producere kunstværker med et aspekt af originalitet i modsætning til at gengive allerede eksisterende kunstværker. Ethvert tryk, der produceres på denne måde, betragtes som et originalt kunstværk snarere end en kopi. Grafiske kunstnere anvender en bred vifte af metoder herunder træsnit, gravering, radering, sortkunst, akvatinte, kobberstik, litografi, skærmprint, monotype, monoprint og digitaltryk. En af de mest berømte grafiske kunstnere var den hollandske kunstner Rembrandt Harmenszoon van Rijn, hvis raderinger og malerier, især af bibelske temaer, stadig er populære i dag. Flere af Rembrandts grafiske kunstværker har været på Catawikis auktion over antik grafik. Disse omfatter Lazarus’ opstandelse, som blev solgt for £ 1.002 £, og Golfspilleren, som menes at være et aftryk af Claude-Henri Watelet, som blev solgt for 1.784 £.

Uanset om du har et grafisk tryk af en international kendt og elsket kunstner eller et fint antikt tryk af en mindre kendt grafisk kunstner, er Catawikis auktioner over antik grafik det bedste sted at sælge dine specielle objekter. Ved at sætte dit specielle objekt til salg via Catawiki vil det blive eksponeret for millioner af potentielle budgivere, hvilket sikrer en fremragende profil på nettet for din antikke grafik. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at sikre gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart budgivningen er afsluttet, sørger vores sikre betalingssystem for ro i sindet for både sælgere og købere.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine antikke tryk – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.