Antiques

Tjen mere ved at sælge på Catawikis Antikvitetsauktion

Begynd at sælge nu

Med et verdensomspændende publikum er Catawiki den perfekte platform til at sælge dit nummer.

Nogle få af de mange numre inkluderet i vores Antikvitetsauktion

Nye Testamente Bibelen fra år 1818, med sølv låse fra år 1839

€ 160

Storslået store Art Deco Mary statue med barn

€ 180

Mahogni kort-indeks æske med 26 rum - England - ca. 1900

€ 155

En bois noirci Napoleon III komfur, komplet med indre beholder - Frankrig - ca. 1870

€ 150

Om Catawiki og vores auktioner

Opret en konto gratis, og begynd at sælge for at tjene penge trygt og sikkert

 1. Hvad er Catawiki?

  Catawiki er det hurtigst voksende online auktionshus i verden. Vores hjemmeside forbinder internationale budgivere, som ønsker at købe og sælge unikke og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan vores auktioner fungerer

  Med start hver fredag er Catawiki vært for over 300 ugentlige auktioner fordelt på 80 forskellige kategorier fra moderne kunst til veteranbiler, fra armbåndsure til smykker og antikviteter.

 3. Vores auktionariusser

  Mere end 170 auktionariusser kuraterer og overvåger vores auktioner, hvilket garanterer et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

 4. Type af objekter

  Enhver, som har specielle objekter med en forventet indtjening på mindst 75 euro, kan nemt sætte dem på auktion.

 1. 35,000+

  numre sælges hver uge

 2. 174

  Specialiserede auktionariusser

 3. 15 million

  besøgere hver måned

 4. 300+

  auktioner om ugen

Sådan sælger man via Catawiki

Sælg dine specielle objekter i fire enkle trin

Begynd at sælge nu

Globalt salgspotentiale for et mindre gebyr

Det er altid gratis at tilbyde dine numre, du skal kun betale en afgift, når dine numre er solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionsafgiften for sælger er 12,5 % af det vindende bud, eksklusive moms. Provisionsafgiften anvendes til omfattende at reklamere for vores auktioner. Der vil blive reklameret for dine numre på flere måder: via online reklamer, sociale medier, e-mails og trykte reklamer for at nævnte nogle få.

Hvorfor sælge gennem Catawiki?

Specialiserede auktionariusser, Internationalt salgsmarked & Hurtigt salg

 1. Specialiserede auktionariusser

  Catawiki er et af de eneste online auktionshuse i verden, som arbejder med et team af specialiserede auktionariusser, der kurerer og overvåger hver eneste auktion. De er nationale og internationale eksperter på deres felt. Alle numre på vores platform vurderes og værdisættes af vores auktionariusser.

 2. Internationalt salgsmarked

  Hver måned har Catawiki millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på mere end 15 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Hurtigt salg

  Catawiki bortauktionerer mere end 35.000 objekter hver uge i over 300 auktioner. Da vi har nye auktioner hver uge, kan du sælge dine artikler meget hurtigt. Catawiki har ingen begrænsning på antallet af numre, som du kan sætte på auktion på et givet tidspunkt.

Citat fra vores sælgere

Vi har mere end 150.000 sælgere på tværs af vores 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når den helt rigtige målgruppe, som jeg leder efter. Dette er særdeles fordelagtigt for mig. Jeg startede ud i det små, men nu kan jeg leve af det salg, som jeg opnår på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst værdsættes meget mere, end vi troede, det ville i udlandet. Vi havde virkelig ingen ide om det internationale marked, før vi kom til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Den globale scene, som Catawiki sørger for, er yderst attraktiv, da det skærer de astronomiske omkostninger forbundet med traditionelle auktionshuse og kunstgalleriers væk og hjælper mig med at reklamere for og sælge mit arbejde i stor skala.’
Seller: HaydenKaysHQ

Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden

Begynd at sælge nu
Auctioneers

Om Catawikis Antikvitetsauktion

Antikviteter kommer i en bred vifte af stilarter og refererer normalt til et objekt, der er mere end et år gammelt. Fine træmøbler i eg eller mahogni, bestik i massivt sølv eller lysestager i messing – nogle antikke objekter er eftertragtede af samlere på grund af deres håndværksmæssige kvalitet og den reelle værdi af det materiale, de er lavet af. Andre antikke artikler har en værdi på grund af associering, som kan omfatte en beklædningsgenstand, der har været båret af en berømt flådegeneral eller en pen, som har været brugt til at underskrive en vigtig og historisk fredsaftale. Det verdensomspændende marked for antikviteter er meget lukrativt og understøtter en hel industri af forhandlere, samlere, auktionshuse, vurderingsmænd og andre fagfolk.

Catawikis auktioner over antikviteter har numre fra en række kategorier, herunder maritime antikviteter, barometre og videnskabelige instrumenter, skulpturer og træskærerkunst. Bemærkelsesværdige numre, der er blevet solgt på Catawikis auktioner over antikviteter omfatter en stor nautisk skattekiste fra 1600, som blev solgt for 1.603 £. Uanset om du gerne vil sælge en antik tedåse eller et fint stykke træmøbel, er Catawikis auktion over antikviteter det perfekte sted at sælge dit specielle objekt. Med hundredvis af auktionskategorier og tusindvis af numre hver uge vil du ved at sætte din artikel til salg på Catawiki eksponere den til millioner af potentielle budgivere, samlere og entusiaster. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart budgivningen er afsluttet, holder vores sikre betalingssystem alle parter glade.

Catawiki er det bedste sted at sælge dine antikke objekter – begynd at sælge i dag.