Vil du begynde at sælge på Catawikis antikvitetsauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis antikvitetsauktion

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores antikvitetsauktion.

Se antikvitetsauktion

Om Catawikis antikvitetsauktion

Antikviteter kommer i en bred vifte af stilarter og refererer normalt til et objekt, der er mere end et år gammelt. Fine træmøbler i eg eller mahogni, bestik i massivt sølv eller lysestager i messing – nogle antikke objekter er eftertragtede af samlere på grund af deres håndværksmæssige kvalitet og den reelle værdi af det materiale, de er lavet af. Andre antikke artikler har en værdi på grund af associering, som kan omfatte en beklædningsgenstand, der har været båret af en berømt flådegeneral eller en pen, som har været brugt til at underskrive en vigtig og historisk fredsaftale. Det verdensomspændende marked for antikviteter er meget lukrativt og understøtter en hel industri af forhandlere, samlere, auktionshuse, vurderingsmænd og andre fagfolk.

Catawikis auktioner over antikviteter har numre fra en række kategorier, herunder maritime antikviteter, barometre og videnskabelige instrumenter, skulpturer og træskærerkunst. Bemærkelsesværdige numre, der er blevet solgt på Catawikis auktioner over antikviteter omfatter en stor nautisk skattekiste fra 1600, som blev solgt for 1.603 £. Uanset om du gerne vil sælge en antik tedåse eller et fint stykke træmøbel, er Catawikis auktion over antikviteter det perfekte sted at sælge dit specielle objekt. Med hundredvis af auktionskategorier og tusindvis af numre hver uge vil du ved at sætte din artikel til salg på Catawiki eksponere den til millioner af potentielle budgivere, samlere og entusiaster. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart budgivningen er afsluttet, holder vores sikre betalingssystem alle parter glade.

Catawiki er det bedste sted at sælge dine antikke objekter – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.