Archaeological finds remains

Tjen mere ved at sælge på Catawikis Auktion over arkæologiske fund og levn

Begynd at sælge nu

Med et verdensomspændende publikum er Catawiki den perfekte platform til at sælge dit nummer.

Nogle få af de mange numre inkluderet i vores Auktion over arkæologiske fund og levn

Tidlig middelalderlig Viking periode økse bronze amulet dekoreret med et mønster - 53х42 mm

€ 150

Antikke romerske jern Socketed kavaleri spydspids - 290mm

€ 356

Antikke romerske jern kløvet & pigtråd Gladiator (Murmillo) Socketed spyd - 169 mm

€ 479

Tidlig middelalderlig Sølv Vikingring med Runic Script på bezel - 18 mm

€ 280

Om Catawiki og vores auktioner

Opret en konto gratis, og begynd at sælge for at tjene penge trygt og sikkert

 1. Hvad er Catawiki?

  Catawiki er det hurtigst voksende online auktionshus i verden. Vores hjemmeside forbinder internationale budgivere, som ønsker at købe og sælge unikke og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan vores auktioner fungerer

  Med start hver fredag er Catawiki vært for over 300 ugentlige auktioner fordelt på 80 forskellige kategorier fra moderne kunst til veteranbiler, fra armbåndsure til smykker og antikviteter.

 3. Vores eksperter

  Mere end 170 eksperter kuraterer og overvåger vores auktioner, hvilket garanterer et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

 4. Type af objekter

  Enhver, som har specielle objekter med en forventet indtjening på mindst 75 euro, kan nemt sætte dem på auktion.

 1. 35,000+

  numre hver uge

 2. 174

  Specialiserede eksperter

 3. 15 million

  besøgere hver måned

 4. 300+

  auktioner om ugen

Sådan sælger man via Catawiki

Sælg dine specielle objekter i fire enkle trin

Begynd at sælge nu

Globalt salgspotentiale for et mindre gebyr

Det er altid gratis at tilbyde dine numre, du skal kun betale en afgift, når dine numre er solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionsafgiften for sælger er 12,5 % af det vindende bud, eksklusive moms. Provisionsafgiften anvendes til omfattende at reklamere for vores auktioner. Der vil blive reklameret for dine numre på flere måder: via online reklamer, sociale medier, e-mails og trykte reklamer for at nævnte nogle få.

Hvorfor sælge gennem Catawiki?

Specialiserede eksperter, Internationalt salgsmarked & Hurtigt salg

 1. Specialiserede eksperter

  Catawiki er et af de eneste online auktionshuse i verden, som arbejder med et team af specialiserede eksperter, der kuraterer og overvåger hver eneste auktion. De er nationale og internationale eksperter på deres felt. Alle numre på vores platform vurderes og værdisættes af vores eksperter.

 2. Internationalt salgsmarked

  Hver måned har Catawiki millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på mere end 15 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Hurtigt salg

  Catawiki bortauktionerer mere end 35.000 objekter hver uge i over 300 auktioner. Da vi har nye auktioner hver uge, kan du sælge dine artikler meget hurtigt. Catawiki har ingen begrænsning på antallet af numre, som du kan sætte på auktion på et givet tidspunkt.

Citat fra vores sælgere

Vi har mere end 150.000 sælgere på tværs af vores 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når den helt rigtige målgruppe, som jeg leder efter. Dette er særdeles fordelagtigt for mig. Jeg startede ud i det små, men nu kan jeg leve af det salg, som jeg opnår på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst værdsættes meget mere, end vi troede, det ville i udlandet. Vi havde virkelig ingen ide om det internationale marked, før vi kom til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Den globale scene, som Catawiki sørger for, er yderst attraktiv, da det skærer de astronomiske omkostninger forbundet med traditionelle auktionshuse og kunstgalleriers væk og hjælper mig med at reklamere for og sælge mit arbejde i stor skala.’
Seller: HaydenKaysHQ

Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden

Begynd at sælge nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion over arkæologiske fund og levn

Romerske villaer med smukke mosaikgulve, skattefund af objekter i guld begravet i vikingetiden – arkæologiske fund kan være enormt vigtige i bestræbelserne på at opbygge et mere omfattende billede af historien. For entusiaster, arkæologer, historikere og samlere kan selv de mindste arkæologiske fund være lige så spændende, fængslende og ønskelige som meget større og tydeligvis mere bemærkelsesværdige fund. Arkæologiske fund i alle størrelser og fra alle tidsperioder giver historikere en sjælden mulighed for at teste deres teorier og udfordre den accepterede visdom om en bestemt gruppe af mennesker eller tidsalder.

Catawikis auktion over arkæologiske fund og levn har nogle imponerende og værdifulde numre på programmet, herunder en 15 cm elamitisk zebuokse, som blev solgt for 4.810 £, og en gammel egyptisk sarkofagmaske i træ, som blev solgt for 3.367 £. Uanset om du gerne vil sælge en romersk artefakt eller en hel samling af vigtige arkæologiske objekter, er Catawikis auktion over arkæologiske fund og levn det bedste sted at sælge dine specielle objekter. Ved at sætte din artikel til salg på Catawiki eksponerer du den for millioner af potentielle budgivere, herunder samlere og entusiaster. Med hundredvis af auktionskategorier og tusindvis af numre hver uge har Catawiki den perfekte markedsplads for dine skattede arkæologiske fund og levn. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart auktionen er afsluttet, holder sikker betaling sælgere og købere glade.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine arkæologiske fund og levn – begynd at sælge i dag.