Art nouveau art deco

Tjen mere ved at sælge på Catawikis Auktion over art nouveau og art deco

Begynd at sælge nu

Med et verdensomspændende publikum er Catawiki den perfekte platform til at sælge dit nummer.

Nogle få af de mange numre inkluderet i vores Auktion over art nouveau og art deco

Art deco-lampe

€ 185

Udsøgt par franske porcelæn Art Nouveau håndmalet vaser - Lyserøde orkideer

€ 130

Art Deco serveringsbakke

€ 145

To malet gips hoveder

€ 188

Om Catawiki og vores auktioner

Opret en konto gratis, og begynd at sælge for at tjene penge trygt og sikkert

 1. Hvad er Catawiki?

  Catawiki er det hurtigst voksende online auktionshus i verden. Vores hjemmeside forbinder internationale budgivere, som ønsker at købe og sælge unikke og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan vores auktioner fungerer

  Med start hver fredag er Catawiki vært for over 300 ugentlige auktioner fordelt på 80 forskellige kategorier fra moderne kunst til veteranbiler, fra armbåndsure til smykker og antikviteter.

 3. Vores eksperter

  Mere end 170 eksperter kuraterer og overvåger vores auktioner, hvilket garanterer et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

 4. Type af objekter

  Enhver, som har specielle objekter med en forventet indtjening på mindst 75 euro, kan nemt sætte dem på auktion.

 1. 35,000+

  numre hver uge

 2. 174

  Specialiserede eksperter

 3. 15 million

  besøgere hver måned

 4. 300+

  auktioner om ugen

Sådan sælger man via Catawiki

Sælg dine specielle objekter i fire enkle trin

Begynd at sælge nu

Globalt salgspotentiale for et mindre gebyr

Det er altid gratis at tilbyde dine numre, du skal kun betale en afgift, når dine numre er solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionsafgiften for sælger er 12,5 % af det vindende bud, eksklusive moms. Provisionsafgiften anvendes til omfattende at reklamere for vores auktioner. Der vil blive reklameret for dine numre på flere måder: via online reklamer, sociale medier, e-mails og trykte reklamer for at nævnte nogle få.

Hvorfor sælge gennem Catawiki?

Specialiserede eksperter, Internationalt salgsmarked & Hurtigt salg

 1. Specialiserede eksperter

  Catawiki er et af de eneste online auktionshuse i verden, som arbejder med et team af specialiserede eksperter, der kuraterer og overvåger hver eneste auktion. De er nationale og internationale eksperter på deres felt. Alle numre på vores platform vurderes og værdisættes af vores eksperter.

 2. Internationalt salgsmarked

  Hver måned har Catawiki millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på mere end 15 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Hurtigt salg

  Catawiki bortauktionerer mere end 35.000 objekter hver uge i over 300 auktioner. Da vi har nye auktioner hver uge, kan du sælge dine artikler meget hurtigt. Catawiki har ingen begrænsning på antallet af numre, som du kan sætte på auktion på et givet tidspunkt.

Citat fra vores sælgere

Vi har mere end 150.000 sælgere på tværs af vores 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når den helt rigtige målgruppe, som jeg leder efter. Dette er særdeles fordelagtigt for mig. Jeg startede ud i det små, men nu kan jeg leve af det salg, som jeg opnår på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst værdsættes meget mere, end vi troede, det ville i udlandet. Vi havde virkelig ingen ide om det internationale marked, før vi kom til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Den globale scene, som Catawiki sørger for, er yderst attraktiv, da det skærer de astronomiske omkostninger forbundet med traditionelle auktionshuse og kunstgalleriers væk og hjælper mig med at reklamere for og sælge mit arbejde i stor skala.’
Seller: HaydenKaysHQ

Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden

Begynd at sælge nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion over art nouveau og art deco

Art nouveau er en dekorativ kunststil, som blev populær mellem 1890 og udbruddet af 1. verdenskrig. Stilen er kendt for detaljerede lineære design og naturinspirerede flydende formere. Art nouveau havde en betydelig indflydelse på arkitektonisk design, hvor det måske mest ikoniske eksempel er de blomsterinspirerede og markante buer på metrostationerne i Paris designet af Hector Guimard. Art deco opstod i Frankrig lige før starten af 1. verdenskrig og steg i popularitet i hele verden i 1920’erne, 30’erne og 40’erne. Eklektisk i stilen kombinerer art deco traditionelle håndværksmotiver med industrielt inspirerede geometriske former og mønstre.

Catawikis auktioner over art nouveau og art deco har haft markante numre fra hele verden, herunder en bronzestatue, Papillon, af Francis Renaud, som blev solgt for 2.084 £, og en stor vase med vinstokke af Emile Galle, som blev solgt for 963 £. Uanset om du gerne vil sælge et velkendt værk i art nouveau-stil eller en skulptur i art deco, er Catawikis auktioner over art nouveau og art deco det ideelle sted at sælge dine specielle objekter. Med hundredvis af auktionskategorier og tusindvis af numre hver uge vil du ved at sætte dit specielle objekt til salg på Catawiki eksponere det for millioner af potentielle budgivere, herunder samlere og entusiaster. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart auktionen er afsluttet, sørger vores sikre betaling for, at købere og sælgere er tilfredse.

Catawiki er det bedste sted at sælge dine art nouveau og art deco værker – begynd at sælge i dag.