Vil du begynde at sælge på Catawikis bådauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis bådauktion

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores bådauktion.

Se bådauktion

Om Catawikis bådauktion

Over 70 % af jordens overflade er dækket med vand, og evnen til at navigere disse store vidder er blevet højt værdsat af civilisationer gennem historien. Vikingerne brugte deres maritime færdigheder til at erobre nyt land og øge deres rigdom. Vikingeskibe blev omhyggeligt bygget til at modstå barske haves krav. De var udformet således, at deres skrog var fleksible og kunne bøje i stedet for at brække over, når stærke bølger slog løs. I det 16. århundrede blev kæmpestore træskibe, som blev kaldt galeoner, brugt af Kong Filip 2. af Spanien til at iværksætte et angreb på England, under Dronning Elizabeth 1.s regeringstid.

Både er ikke kun køretøjer til krig, men også til glæde. Uanset om det er en superhurtig yacht, designet til et rekordforsøg jorden rundt, eller de rige og de berømtes “Superyachter”, vil lystsejlere fortælle dig, at få oplevelser kan sammenlignes med at sejle på det åbne hav. Catawikis bådauktioner har skibe af alle typer og størrelse, så uanset om du ønsker at sælge en luksusyacht, en slæbebåd eller en flodpram, er Catawiki det perfekte sted til at sælge din dyrebare båd. Ved at sætte din båd til salg på Catawiki eksponeres den for millioner af potentielle budgivere, hvilket giver dit specielle objekt en fremragende profil på nettet. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner. Vores sikre betalingssystem garanterer, at sælgere og købere får en problemfri auktionsoplevelse.

Catawiki er det perfekte sted til at sælge din båd – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.