Books

Tjen mere ved at sælge på Catawikis Bogauktion

Begynd at sælge nu

Med et verdensomspændende publikum er Catawiki den perfekte platform til at sælge dit nummer.

Nogle få af de mange numre inkluderet i vores Bogauktion

Marcel Proust-på jagt efter tabt tid-7 dele-1986/1999

€ 300

Harry Mulisch-the theater brevet og sandhed-2000

€ 250

Vladimir Nabokov-21 udgivelser og et essay af Carel Peters-1991/1996

€ 155

J.j. Voskuil-the Office-7 dele-1996/2000

€ 290

Om Catawiki og vores auktioner

Opret en konto gratis, og begynd at sælge for at tjene penge trygt og sikkert

 1. Hvad er Catawiki?

  Catawiki er det hurtigst voksende online auktionshus i verden. Vores hjemmeside forbinder internationale budgivere, som ønsker at købe og sælge unikke og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan vores auktioner fungerer

  Med start hver fredag er Catawiki vært for over 300 ugentlige auktioner fordelt på 80 forskellige kategorier fra moderne kunst til veteranbiler, fra armbåndsure til smykker og antikviteter.

 3. Vores auktionariusser

  Mere end 170 auktionariusser kuraterer og overvåger vores auktioner, hvilket garanterer et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

 4. Type af objekter

  Enhver, som har specielle objekter med en forventet indtjening på mindst 75 euro, kan nemt sætte dem på auktion.

 1. 35,000+

  numre sælges hver uge

 2. 174

  Specialiserede auktionariusser

 3. 15 million

  besøgere hver måned

 4. 300+

  auktioner om ugen

Sådan sælger man via Catawiki

Sælg dine specielle objekter i fire enkle trin

Begynd at sælge nu

Globalt salgspotentiale for et mindre gebyr

Det er altid gratis at tilbyde dine numre, du skal kun betale en afgift, når dine numre er solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionsafgiften for sælger er 12,5 % af det vindende bud, eksklusive moms. Provisionsafgiften anvendes til omfattende at reklamere for vores auktioner. Der vil blive reklameret for dine numre på flere måder: via online reklamer, sociale medier, e-mails og trykte reklamer for at nævnte nogle få.

Hvorfor sælge gennem Catawiki?

Specialiserede auktionariusser, Internationalt salgsmarked & Hurtigt salg

 1. Specialiserede auktionariusser

  Catawiki er et af de eneste online auktionshuse i verden, som arbejder med et team af specialiserede auktionariusser, der kurerer og overvåger hver eneste auktion. De er nationale og internationale eksperter på deres felt. Alle numre på vores platform vurderes og værdisættes af vores auktionariusser.

 2. Internationalt salgsmarked

  Hver måned har Catawiki millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på mere end 15 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Hurtigt salg

  Catawiki bortauktionerer mere end 35.000 objekter hver uge i over 300 auktioner. Da vi har nye auktioner hver uge, kan du sælge dine artikler meget hurtigt. Catawiki har ingen begrænsning på antallet af numre, som du kan sætte på auktion på et givet tidspunkt.

Citat fra vores sælgere

Vi har mere end 150.000 sælgere på tværs af vores 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når den helt rigtige målgruppe, som jeg leder efter. Dette er særdeles fordelagtigt for mig. Jeg startede ud i det små, men nu kan jeg leve af det salg, som jeg opnår på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst værdsættes meget mere, end vi troede, det ville i udlandet. Vi havde virkelig ingen ide om det internationale marked, før vi kom til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Den globale scene, som Catawiki sørger for, er yderst attraktiv, da det skærer de astronomiske omkostninger forbundet med traditionelle auktionshuse og kunstgalleriers væk og hjælper mig med at reklamere for og sælge mit arbejde i stor skala.’
Seller: HaydenKaysHQ

Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden

Begynd at sælge nu
Auctioneers

Om Catawikis Bogauktion

Samlinger af skrevent materiale har eksisteret i den ene eller anden form i tusinder af år. Blandt de tidligste eksempler er lertavlerne fra Mesopotamien og egyptisk papyrus, der indeholder antikke hieroglyffer. I Europa var religiøse tekster kopieret i hånden udbredte indtil den tyske grovsmed Johannes Gutenberg i 1440 opfandt trykpressen. Siden Gutenbergs opfindelse har bøger og trykt materiale haft en grundlæggende betydning for den menneskelige civilisation – ved at de muliggør udbredelsen af viden på et globalt plan. I dag køber og sælger forhandlere og samlere over hele verden for at imødekomme den enorme efterspørgsel efter sjældne bøger.

Med tusinder af auktionsnumre hver uge, der ses af millioner af potentielle bydere, tilbyder Catawiki en dedikeret online-markedsplads for salg af dine værdifulde bøger. Vores auktionariusser er eksperter, når det gælder antikke bøger inden for en lang række af emner – de holder opsyn med vores bogauktioner. Endvidere arbejder vores notarer med at garantere gyldigheden af bud og dermed give sælgere fuldstændig ro i sindet. Hvad mere er, også Catawikis sikre betalingssystem giver købere og sælgere ro i sindet.

Hvad enten dine hylder er fyldt med bøger om Kunst eller Rejser, Litteratur eller Fortællinger for børn, så kan Catawikis bogauktioner regelmæssigt byde på meget efterspurgte litterære værker af høj kvalitet, sammen med et udvalg af specielle titler og niche-titler, der passer til mange forskellige interesser. Catawiki er det bedste sted at sælge dine bøger – start salget i dag!