Vil du begynde at sælge på Catawikis bogauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis bogauktion

Samlinger af skrevent materiale har eksisteret i den ene eller anden form i tusinder af år. Blandt de tidligste eksempler er lertavlerne fra Mesopotamien og egyptisk papyrus, der indeholder antikke hieroglyffer. I Europa var religiøse tekster kopieret i hånden udbredte indtil den tyske grovsmed Johannes Gutenberg i 1440 opfandt trykpressen. Siden Gutenbergs opfindelse har bøger og trykt materiale haft en grundlæggende betydning for den menneskelige civilisation – ved at de muliggør udbredelsen af viden på et globalt plan. I dag køber og sælger forhandlere og samlere over hele verden for at imødekomme den enorme efterspørgsel efter sjældne bøger.

Med tusinder af auktionsnumre hver uge, der ses af millioner af potentielle bydere, tilbyder Catawiki en dedikeret online-markedsplads for salg af dine værdifulde bøger. Vores auktionariusser er eksperter, når det gælder antikke bøger inden for en lang række af emner – de holder opsyn med vores bogauktioner. Endvidere arbejder vores notarer med at garantere gyldigheden af bud og dermed give sælgere fuldstændig ro i sindet. Hvad mere er, også Catawikis sikre betalingssystem giver købere og sælgere ro i sindet.

Hvad enten dine hylder er fyldt med bøger om Kunst eller Rejser, Litteratur eller Fortællinger for børn, så kan Catawikis bogauktioner regelmæssigt byde på meget efterspurgte litterære værker af høj kvalitet, sammen med et udvalg af specielle titler og niche-titler, der passer til mange forskellige interesser. Catawiki er det bedste sted at sælge dine bøger – start salget i dag!

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.