Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over buddhistiske effekter?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis auktion over buddhistiske effekter

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores auktion over buddhistiske effekter.

Se auktion over buddhistiske effekter

Om Catawikis auktion over buddhistiske effekter

Buddhismen startede med fødslen af Buddha Siddhartha Gautama i Lumbini, Nepal, og har omkring 350 millioner tilhængere rundt omkring i verden, hvilket svarer til 6 % af verdens befolkning. Med fokus på personlig spirituel udvikling søger tilhængere af buddhisme en dybere indsigt i livets sande natur. Buddhistiske statuer, kunsthåndværk og artefakter har en dybtgående betydning for tilhængere af buddhisme. En af de største buddhistiske statuer er Spring Temple Buddha i Henan, Kina, som blev færdiggjort i 2002. Denne statue er 128 meter høj.

Catawikis auktioner over Buddhisme indeholder en række af artefakter og objekter vedrørende buddhisme. Disse omfatter thangkaer, der illustrerer det buddhistiske livshjul, røgelsesbrændere og statuer af Buddha i kobber og bronze samt andre artikler, såsom klokker og dokumentholdere. Uanset om du vil sælge en sjælden buddhistisk artefakt eller et objekt af spirituel betydning, er Catawikis auktioner over Buddhisme det ideelle sted til at sælge dine specielle objekter. Catawiki har tusindvis af numre hver uge på tværs af hundredvis af auktionskategorier. Ved at sælge dit specielle objekt via Catawiki bliver det eksponeret for millioner af potentielle budgivere, hvilket giver det en fremragende synlighed på nettet. Hos Catawiki arbejder vi hårdt for at sikre, at vores sælgere og købere får den bedste auktionsoplevelse. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Når budgivningen er afsluttet, sørger vores sikre betalingssystem for, at alle parter er tilfredse.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dit specielle objekt – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.