Vil du begynde at sælge på Catawikis designauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis designauktion

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores designauktion.

Se designauktion

Om Catawikis designauktion

Man siger, at skønhed afhænger af øjet, der ser - det er utvivlsomt sandt inden for designverdenen. En veldesignet genstand eller et veldesignet møbel kan forvandle ethvert rum, og det er grunden til, at berømte designeres værker forbliver populære, selv lang tid efter at de er skabt. Når det gælder design-auktioner, så er det, som én byder kan lide, ofte ikke i en andens smag. Denne mangfoldighed i smag afspejles i det store udvalg af design-artikler, der er til salg i Catawikis designauktioner. Hvad enten det er et møbel af den berømte arkitekt og designer Le Corbusier, glasfiber-loungestole af Charles og Ray Eames eller et særegent objekt af Paul McCobb, som du ønsker at sælge, så har Catawiki en auktion, der passer til lige din artikel. Vores kategorier inden for designauktioner inkluderer skandinavisk, italiensk og hollandsk design, så vel som industrielle produkter, lamper og statuetter. Det gode ved, at Catawiki dækker så bredt internationalt, er, at vores designauktioner udbyder et varieret udvalg af objekter og møbler af designere fra hele verden - hvilket sikrer, at dit objekt vil blive sat til salg i den rette kontekst og blive vist for et passende publikum.

Når du udbyder din design-artikel hos Catawiki kan den ses af millioner af potentielle bydere, hvilket vil give den en fremragende eksponering online. Vores specialiserede auktionariusser fører tilsyn med auktionerne, mens notarer arbejder med at sikre gyldigheden af alle afgivne bud. Endeligt, når din artikel er solgt, sørger vores sikre betalingssystem for en oplevelse uden problemer for dig og din køber.

Indsend din design-artikel til Catawiki i dag og start dit salg!

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.