Vil du begynde at sælge på Catawikis diamantauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis diamantauktion

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores diamantauktion.

Se diamantauktion

Om Catawikis diamantauktion

Diamanter er altid efterspurgt af samlere, investorer og købere rundt om i verden på grund af deres glamourøse, elegante og sofistikerede fremtoning. Diamanter dannes naturligt under meget specifikke forhold, når de udsættes for kulstofmateriale under store mængder af tryk ved en temperatur på mellem 900 og 1300 grader Celsius. Værdien af diamanter bestemmes delvist af “de fire C’er”, som står for clarity, carat, color and cut eller på dansk klarhed, karat, farve og slibning. Diamanternes klarhed bestemmes af deres indplacering ifølge et af flere internationale klassificeringssystemer. Et sådant system blev skabt af Gemological Institute of America, og de vurderer diamanter på en glidende skala, hvor den laveste kvalitet af en diamant er I3 (Included), dvs. inkluderet, og den højeste kvalitet er FL (Flawless), dvs. fejlfri.

Catawikis diamantauktioner indeholder enkelte sten eller diamantartikler i forskellige farver, slibning, karater og klassificeringer. Bemærkelsesværdige diamanter, der er solgt på Catawiki auktioner omfatter en diamant af 3,23 karat til 21.643 £ og et art déco diamantarmbånd i platin med i alt 20 karat diamanter, som blev solgt for 17.635 £. Uanset om du vil sælge en enkelt diamant eller et prægtigt diamantsmykke, er Catawikis diamantauktioner det bedste sted at sælge dine specielle diamanter og diamantobjekter. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart din artikel er solgt, sørger vores sikre betalingssystem for, at du og din køber er helt tilfredse.

Catawiki er den ideelle markedsplads for dine specielle diamantobjekter – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.