Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over dukker og bjørne?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis auktion over dukker og bjørne

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores auktion over dukker og bjørne.

Om Catawikis auktion over dukker og bjørne

Dukker er kendte for at have været brugt som legetøj i Grækenland så tidligt som 100 år e.Kr. og er sandsynligvis blevet fremstillet af materialer som knogler, læder, ler eller sten. I den industrielle æra i det 19. århundrede blev dukkehoveder fremstillet i porcelæn og ledsaget af en krop i tekstil. Legetøjsbamser blev fremstillet hver for sig men samtidigt i begyndelsen af det 20. århundrede af den amerikanske legetøjsproducent Morris Michtom og den tyske designer Richard Steiff. Tilsyneladende opkaldt efter den amerikanske præsident Theodore Roosevelt er teddybjørnen blevet et ikonisk og populært barndomslegetøj. Sådanne bamser er efterspurgte blandt samlere, især unikke og sjældne eksemplarer.

Catawikis auktioner over dukker og bjørne har numre som en Simon & Halbig dukke fra Tyskland fra 1924, som blev solgt for 1.202 £, og en fransk dukke af F. Gaultier, som blev solgt for 641 £. Uanset om du har en antik dukke fra det 18. århundrede eller en unik bamse af høj samlerværdi, er Catawikis auktioner over dukker og bjørne det bedste sted at sælge dine specielle objekter. Ved at sætte din dukke eller bamse til salg på Catawiki bliver den eksponeret for millioner af potentielle budgivere, herunder samlere og entusiaster. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart auktionen er afsluttet, sørger vores sikre betalingssystem for ro i sindet hos sælgere og købere.

Catawiki er det bedste sted at sælge dine specielle objekter – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.