Erotica

Tjen mere ved at sælge på Catawikis Auktion over erotika

Begynd at sælge nu

Med et verdensomspændende publikum er Catawiki den perfekte platform til at sælge dit nummer.

Nogle få af de mange numre inkluderet i vores Auktion over erotika

Pin up art - JM Calas - Blonde de feu - 2018

€ 215

Reference; Dian Hanson den historie af mandeblade - 6 dele - 2004/2005

€ 167

Oprindelige arbejde; Ewa Switala - Mesmerized - 2017

€ 241

Fotografering; Erotik 2: Naken i moderne fotografi - 2013

€ 151

Om Catawiki og vores auktioner

Opret en konto gratis, og begynd at sælge for at tjene penge trygt og sikkert

 1. Hvad er Catawiki?

  Catawiki er det hurtigst voksende online auktionshus i verden. Vores hjemmeside forbinder internationale budgivere, som ønsker at købe og sælge unikke og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan vores auktioner fungerer

  Med start hver fredag er Catawiki vært for over 300 ugentlige auktioner fordelt på 80 forskellige kategorier fra moderne kunst til veteranbiler, fra armbåndsure til smykker og antikviteter.

 3. Vores eksperter

  Mere end 170 eksperter kuraterer og overvåger vores auktioner, hvilket garanterer et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

 4. Type af objekter

  Enhver, som har specielle objekter med en forventet indtjening på mindst 75 euro, kan nemt sætte dem på auktion.

 1. 35,000+

  numre hver uge

 2. 174

  Specialiserede eksperter

 3. 15 million

  besøgere hver måned

 4. 300+

  auktioner om ugen

Sådan sælger man via Catawiki

Sælg dine specielle objekter i fire enkle trin

Begynd at sælge nu

Globalt salgspotentiale for et mindre gebyr

Det er altid gratis at tilbyde dine numre, du skal kun betale en afgift, når dine numre er solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionsafgiften for sælger er 12,5 % af det vindende bud, eksklusive moms. Provisionsafgiften anvendes til omfattende at reklamere for vores auktioner. Der vil blive reklameret for dine numre på flere måder: via online reklamer, sociale medier, e-mails og trykte reklamer for at nævnte nogle få.

Hvorfor sælge gennem Catawiki?

Specialiserede eksperter, Internationalt salgsmarked & Hurtigt salg

 1. Specialiserede eksperter

  Catawiki er et af de eneste online auktionshuse i verden, som arbejder med et team af specialiserede eksperter, der kuraterer og overvåger hver eneste auktion. De er nationale og internationale eksperter på deres felt. Alle numre på vores platform vurderes og værdisættes af vores eksperter.

 2. Internationalt salgsmarked

  Hver måned har Catawiki millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på mere end 15 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Hurtigt salg

  Catawiki bortauktionerer mere end 35.000 objekter hver uge i over 300 auktioner. Da vi har nye auktioner hver uge, kan du sælge dine artikler meget hurtigt. Catawiki har ingen begrænsning på antallet af numre, som du kan sætte på auktion på et givet tidspunkt.

Citat fra vores sælgere

Vi har mere end 150.000 sælgere på tværs af vores 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når den helt rigtige målgruppe, som jeg leder efter. Dette er særdeles fordelagtigt for mig. Jeg startede ud i det små, men nu kan jeg leve af det salg, som jeg opnår på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst værdsættes meget mere, end vi troede, det ville i udlandet. Vi havde virkelig ingen ide om det internationale marked, før vi kom til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Den globale scene, som Catawiki sørger for, er yderst attraktiv, da det skærer de astronomiske omkostninger forbundet med traditionelle auktionshuse og kunstgalleriers væk og hjælper mig med at reklamere for og sælge mit arbejde i stor skala.’
Seller: HaydenKaysHQ

Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden

Begynd at sælge nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion over erotika

Skildringer af erotiske handlinger har været en del af kulturen i næsten enhver civilisation i tusinder af år. De gamle grækere og romere producerede erotisk kunst i forbindelse med religiøse skikke og overbevisninger, mens seksuelle skildringer i lande som Indien, Kina og Nepal også har visse associeringer til religiøse overbevisninger. Tidlige erotiske skildringer optrådte på keramiske artikler og i malerier, indtil fremkomsten af massemedierne lettede produktionen og udbredelsen af erotisk litteratur, film og fotografier på en hidtil ukendt skala. Erotika er med billeder af den menneskelige anatomi, symboler på frugtbarhed, skulpturer, keramik, malerier og utallige andre objekter en bred og varieret genre.

Catawikis auktioner over erotika har inkluderet en bred vifte af numre, herunder en statuette fra det 21. århundrede, The Lovers, som blev solgt for 345 £, og en nøgen tilbagelænet figur i bronze, som blev solgt for 681 £. Catawiki er det ideelle sted at sælge objekter inden for erotika fra din samling. Ved at sætte dine specielle objekter til salg hos Catawiki profilerer du dem til millioner af potentielle budgivere, herunder samlere og entusiaster. Med hundredvis af auktionskategorier og tusindvis af numre til salg hver uge er Catawiki den perfekte markedsplads for dine objekter inden for erotika. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart auktionen er afsluttet, holder vores sikre betalingssystem både købere og sælgere glade.

Catawiki er det bedste sted at sælge dine objekter inden for erotika – begynd at sælge i dag.