Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over erotika?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis auktion over erotika

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores auktion over erotika.

Se auktion over erotika

Om Catawikis auktion over erotika

Skildringer af erotiske handlinger har været en del af kulturen i næsten enhver civilisation i tusinder af år. De gamle grækere og romere producerede erotisk kunst i forbindelse med religiøse skikke og overbevisninger, mens seksuelle skildringer i lande som Indien, Kina og Nepal også har visse associeringer til religiøse overbevisninger. Tidlige erotiske skildringer optrådte på keramiske artikler og i malerier, indtil fremkomsten af massemedierne lettede produktionen og udbredelsen af erotisk litteratur, film og fotografier på en hidtil ukendt skala. Erotika er med billeder af den menneskelige anatomi, symboler på frugtbarhed, skulpturer, keramik, malerier og utallige andre objekter en bred og varieret genre.

Catawikis auktioner over erotika har inkluderet en bred vifte af numre, herunder en statuette fra det 21. århundrede, The Lovers, som blev solgt for 345 £, og en nøgen tilbagelænet figur i bronze, som blev solgt for 681 £. Catawiki er det ideelle sted at sælge objekter inden for erotika fra din samling. Ved at sætte dine specielle objekter til salg hos Catawiki profilerer du dem til millioner af potentielle budgivere, herunder samlere og entusiaster. Med hundredvis af auktionskategorier og tusindvis af numre til salg hver uge er Catawiki den perfekte markedsplads for dine objekter inden for erotika. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart auktionen er afsluttet, holder vores sikre betalingssystem både købere og sælgere glade.

Catawiki er det bedste sted at sælge dine objekter inden for erotika – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.