Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over etnografisk kunst og stammekunst?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis auktion over etnografisk kunst og stammekunst

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores auktion over etnografisk kunst og stammekunst.

Se auktion over etnografisk kunst og stammekunst

Om Catawikis auktion over etnografisk kunst og stammekunst

Kunst har udgjort en integreret del af den kulturelle identitet for befokningsgrupper og stammer over hele verden gennem tusinder af år. Hvad enten det er kunst forbundet med religion, malerier der afspejler et bestemt naturligt miljø eller kunst skabt udelukkende for fornøjelse, så benytter forskellige befolkningsgrupper konstant materialer tæt på deres hjem eller fra landskabet omkring dem til at skabe avancerede og progressive kunstværker. Da de indbefatter værker fra kategorierne Dekorativt og Eksklusivt, indeholder Catawikis auktioner over etnografisk og tribal kunst et varieret udvalg af artikler, inklusiv træmasker, ceremonielle våben, statuetter, smykker og musikinstrumenter. Mange af objekterne i Catawikis auktioner over etnografisk og tribal kunst viser færdighederne og den håndværksmæssige dygtighed hos de folk, der har lavet dem, samt viser den betydning sådanne kunstværker har for de kulturer, som de er skabt i.

Catawikis auktioner over etnografisk og tribal kunst er det ideelle sted at sælge dine specielle objekter. Med hundreder af auktionskategorier, tusinder af ugentlige artikler og millioner af potentielle bydere er det den perfekte måde at profilere dit objekt online, når du udbyder det på Catawiki. Catawikis brugere inkluderer entusiaster og samlere inden for den specifikke kategori eller det specialområde, hvor dit objekt indgår, hvilket betyder, at dit specielle objekt får et særdeles relevant publikum. Vores specialiserede auktionariusser fører tilsyn med auktionerne, mens vores notarer sikrer gyldigheden af de afgivne bud. Vores sikre betalingssystem gør, at både sælgere og købere får en optimal auktionsoplevelse.

Catawiki er det bedste sted at sælge dit etnografiske eller tribale kunstobjekt - start salget i dag!

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.