Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over filmmemorabilia?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis auktion over filmmemorabilia

Siden opfindelsen af spillefilmskameraer i 1890’erne har film haft en enorm betydning rundt omkring i verden. De tidligste film blev produceret uden lyd på grund af tekniske begrænsninger. På trods af at de manglede, hvad der nu anses for at være en stor del af filmoplevelsen, var disse film ekstremt populære med succesfulde film såsom En nations fødsel (1915) og MGM’s Ben Hur (1925), der indtjente henholdsvis 10 millioner og 5½ millioner amerikanske dollar i billetindtægter. Den første spillefilm, som indeholdt lyd, var Jazzsangeren fra 1927, der opnåede stor succes med billetsalget. Siden disse tidlige dage har genren udviklet sig hurtigt og har integreret specielle effekter, tydeligt i film som George Lucas’ Stjernekrigen i 1977 og senere avanceret animation brugt i film som Toy Story (1995). Film er en ekstremt mangfoldig genre, hvor hundreder af nye film bliver produceret hvert år i en lang række forskellige genrer.


Catawikis auktioner over film-memorabilia afspejler mangfoldigheden inden for film-genren og indeholder ikoniske filmplakater, smarte James Bond-souvenirer, attrap-rekvisitter fra film, og nærmest enhver film-relateret genstand, som en samler måtte ønske. Når du vælger at sælge dine specielle film-memorabilia på Catawiki, vil du fremvise dit objekt for millioner af potentielle bydere, hvilket vil give det en fremragende online eksponering. Vores specialiserede auktionariusser fører tilsyn med auktionerne, mens vores notarer arbejder med at garantere gyldigheden af de afgivne bud.

Catawiki er det perfekte sted at sælge dine film-memorabilia - start salget i dag!

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.