Vil du begynde at sælge på Catawikis fotografiauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis fotografiauktion

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores fotografiauktion.

Se fotografiauktion

Om Catawikis fotografiauktion

Mens principperne bag fotografering har været kendt i århundreder, så var det ikke før 1816, at Nicéphore Niépce fik fastholdt det første billede ved hjælp af et kamera. Niépces bedrift blev efterfulgt af opdagelsen af den fotografiske proces, som vi kender den i dag, takket være pionerer som Louis Daguerre og Henry Fox Talbots arbejde. Nogle af de mest ikoniske billeder i moderne historie er fotografier, hvad enten overraskende intime scener af enkeltpersoner eller åbenhjertige og sørgelige billeder taget af krigsfotografer i et forsøg på præcist at skildre verdenshistoriske begivenheder. Den digitale teknologis fremkomst i slutningen af det 20. århundrede har yderligere forandret fotografikunstens udtryk, idet den har givet fotografer et stadigt større udvalg af teknikker og muligheder.

Catawikis fotografiauktioner omfatter kategorier som digitalt, analogt, efter 1960’erne, lanterna magica og Leica-fotografiske objekter. Hvad enten du ønsker at sælge et sjældent ældre kamera eller et moderne digitalt apparat, så er Catawiki det perfekte sted at sælge din specielle fotografiske artikel.

Med tusinder af artikler hver uge og hundreder af auktionskategorier vil dit fotografiske objekt kunne ses af millioner af potentielle bydere, hvis du udbyder det på Catawiki. Desuden arbejder Catawikis team hårdt for at sikre, at sælgere og købere har ro i sindet gennem hele auktionens forløb, idet vores specialiserede auktionariusser fører tilsyn med auktionerne. Når din artikel er blevet solgt, sørger vores sikre betalingssystem for tilfredshed for alle.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine fotografiske objekter - start salget i dag!

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.