Stamps

Tjen mere ved at sælge på Catawikis Frimærkeauktion

Begynd at sælge nu

Med et verdensomspændende publikum er Catawiki den perfekte platform til at sælge dit nummer.

Nogle få af de mange numre inkluderet i vores Frimærkeauktion

Sovjetunionen 1941/1959 - udvalg i stock bog

€ 81

Sovjetunionen - 1944/1947 - blok spørgsmål, 'Befrielse af Leningrad', 'Jubilæum af Stalingrad', '800 år Moskva', Michel blok 4, 5, 10 (4 x)

€ 102

Sovjetunionen 1943/1959 - udvalg i stock bog

€ 128

Frankrig 1937 - komplet år - Yvert nr. 334/371.

€ 320

Om Catawiki og vores auktioner

Opret en konto gratis, og begynd at sælge for at tjene penge trygt og sikkert

 1. Hvad er Catawiki?

  Catawiki er det hurtigst voksende online auktionshus i verden. Vores hjemmeside forbinder internationale budgivere, som ønsker at købe og sælge unikke og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan vores auktioner fungerer

  Med start hver fredag er Catawiki vært for over 300 ugentlige auktioner fordelt på 80 forskellige kategorier fra moderne kunst til veteranbiler, fra armbåndsure til smykker og antikviteter.

 3. Vores auktionariusser

  Mere end 170 auktionariusser kuraterer og overvåger vores auktioner, hvilket garanterer et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

 4. Type af objekter

  Enhver, som har specielle objekter med en forventet indtjening på mindst 75 euro, kan nemt sætte dem på auktion.

 1. 35,000+

  numre sælges hver uge

 2. 174

  Specialiserede auktionariusser

 3. 15 million

  besøgere hver måned

 4. 300+

  auktioner om ugen

Sådan sælger man via Catawiki

Sælg dine specielle objekter i fire enkle trin

Begynd at sælge nu

Globalt salgspotentiale for et mindre gebyr

Det er altid gratis at tilbyde dine numre, du skal kun betale en afgift, når dine numre er solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionsafgiften for sælger er 12,5 % af det vindende bud, eksklusive moms. Provisionsafgiften anvendes til omfattende at reklamere for vores auktioner. Der vil blive reklameret for dine numre på flere måder: via online reklamer, sociale medier, e-mails og trykte reklamer for at nævnte nogle få.

Hvorfor sælge gennem Catawiki?

Specialiserede auktionariusser, Internationalt salgsmarked & Hurtigt salg

 1. Specialiserede auktionariusser

  Catawiki er et af de eneste online auktionshuse i verden, som arbejder med et team af specialiserede auktionariusser, der kurerer og overvåger hver eneste auktion. De er nationale og internationale eksperter på deres felt. Alle numre på vores platform vurderes og værdisættes af vores auktionariusser.

 2. Internationalt salgsmarked

  Hver måned har Catawiki millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på mere end 15 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Hurtigt salg

  Catawiki bortauktionerer mere end 35.000 objekter hver uge i over 300 auktioner. Da vi har nye auktioner hver uge, kan du sælge dine artikler meget hurtigt. Catawiki har ingen begrænsning på antallet af numre, som du kan sætte på auktion på et givet tidspunkt.

Citat fra vores sælgere

Vi har mere end 150.000 sælgere på tværs af vores 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når den helt rigtige målgruppe, som jeg leder efter. Dette er særdeles fordelagtigt for mig. Jeg startede ud i det små, men nu kan jeg leve af det salg, som jeg opnår på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst værdsættes meget mere, end vi troede, det ville i udlandet. Vi havde virkelig ingen ide om det internationale marked, før vi kom til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Den globale scene, som Catawiki sørger for, er yderst attraktiv, da det skærer de astronomiske omkostninger forbundet med traditionelle auktionshuse og kunstgalleriers væk og hjælper mig med at reklamere for og sælge mit arbejde i stor skala.’
Seller: HaydenKaysHQ

Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden

Begynd at sælge nu
Auctioneers

Om Catawikis Frimærkeauktion

Frimærket menes at være blevet introduceret i Det Forenede Kongerige Storbritannien og Irland i 1840 som en del af en række postreformer. Siden deres introduktion har samling af frimærker været en populær fritidsbeskæftigelse. Dette er delvist drevet af en kontinuerlig forsyning af forskelligartede og smukt designede frimærker, da lande forsøgte at differentiere deres frimærker fra andre nationers frimærker. Filatelister og frimærkesamlere vil betale en betydelig pris for et særligt eftertragtet frimærke. Frimærket 1-cent magenta betragtes af frimærkesamlere som verdens mest sjældne frimærke og blev solgt for en forbløffende 9.4 millioner dollar i 2014. Frimærket udkom i Britiske Guyana i 1856, efter sigende fordi postmesteren i den britiske koloni ikke kunne vente på, at frimærker skulle ankomme fra England. Der var forsinkelse i forsendelsen.

Catawikis frimærkeauktioner har sjældne frimærker og frimærkesamlinger fra hele verden. Kategorier i Catawikis frimærkeauktioner omfatter frimærker fra Belgien, Østrig, Schweiz, Frankrig, Tyskland, Kina, Storbritannien, Commonwealth og Italien. Uanset om du har et yderst sjældent og efterspurgt frimærke eller en samling af frimærker fra hele verden, er Catawikis frimærkeauktioner det ideelle sted at sælge dine specielle objekter. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart din artikel er solgt, holder vores sikre betalingssystem både sælgere og købere glade.

Catawiki er det perfekte sted at sælge dine frimærker – begynd at sælge i dag.