Vil du begynde at sælge på Catawikis frimærkeauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis frimærkeauktion

Frimærket menes at være blevet introduceret i Det Forenede Kongerige Storbritannien og Irland i 1840 som en del af en række postreformer. Siden deres introduktion har samling af frimærker været en populær fritidsbeskæftigelse. Dette er delvist drevet af en kontinuerlig forsyning af forskelligartede og smukt designede frimærker, da lande forsøgte at differentiere deres frimærker fra andre nationers frimærker. Filatelister og frimærkesamlere vil betale en betydelig pris for et særligt eftertragtet frimærke. Frimærket 1-cent magenta betragtes af frimærkesamlere som verdens mest sjældne frimærke og blev solgt for en forbløffende 9.4 millioner dollar i 2014. Frimærket udkom i Britiske Guyana i 1856, efter sigende fordi postmesteren i den britiske koloni ikke kunne vente på, at frimærker skulle ankomme fra England. Der var forsinkelse i forsendelsen.

Catawikis frimærkeauktioner har sjældne frimærker og frimærkesamlinger fra hele verden. Kategorier i Catawikis frimærkeauktioner omfatter frimærker fra Belgien, Østrig, Schweiz, Frankrig, Tyskland, Kina, Storbritannien, Commonwealth og Italien. Uanset om du har et yderst sjældent og efterspurgt frimærke eller en samling af frimærker fra hele verden, er Catawikis frimærkeauktioner det ideelle sted at sælge dine specielle objekter. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart din artikel er solgt, holder vores sikre betalingssystem både sælgere og købere glade.

Catawiki er det perfekte sted at sælge dine frimærker – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.