Vil du begynde at sælge på Catawikis glasauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis glasauktion

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores glasauktion.

Se glasauktion

Om Catawikis glasauktion

De ældste kendte genstande af glas blev produceret i Syrien, Mesopotamien eller det gamle Egypten omkring år 2500 før Kristus. Disse objekter var hovedsageligt ornamentale, og det er glas’ dekorative egenskaber, der har fascineret efterfølgende civilisationer, inklusiv romerne. Glas er gennem historien blevet blandet med komponenter såsom bly , hvilket har skabt blykrystalglas, der er kendt for sit smukke udseende og er anvendt til at fremstille udsøgte krystal-produkter som drikkeglas, flasker, vaser og lysekroner. Glasgenstande er populære blandt samlere og entusiaster i dag på grund af deres smukke udseende, design og historiske værdi. Catawikis glasauktioner indbefatter et udvalg af glasgenstande såsom glasskulpturer, ornamentale vaser af kendte producenter og statuetter af dyr og mennesker. Vores glasauktioner inkluderer ikke kun transparente glasobjekter, men også specielt udformede glas i adskillige farver eller mangefarvet design, der er skabt ved at bestemte komponenter er blevet tilføjet til glasset under produktionsprocessen, hvilket giver en smuk og iøjnefaldende overflade.

Catawikis glasauktioner er det ideelle sted at sælge dine specielle glasobjekter. Når du udbyder din artikel på Catawiki, fremviser du det for millioner af potentielle bydere, inklusiv samlere og entusiaster - hvilket vil eksponere din artikel for et særdeles relevant publikum. Vores specialiserede auktionariusser sikrer, at auktionsprocessen forløber uden problemer for de tusinder af auktionsnumre, der udbydes hos os hver uge, mens vores notarer arbejder med at garantere gyldigheden af de afgivne bud. Vores sikre betalingssystem fuldender Catawikis pakke ved at give sælgere og købere fuldstændig sindsro.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine specielle glasobjekter - start salget i dag!

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.