Vil du begynde at sælge på Catawikis guitarauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis guitarauktion

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores guitarauktion.

Om Catawikis guitarauktion

Den moderne guitar har sin herkomst i chordofonen – et strenget musikinstrument, som har været i brug siden det 12. århundrede. Måske kom den vigtigste nylige udvikling af guitaren i 1931 med opfindelsen af den elektriske guitar. Elektriske guitarer konverterer vibrationer af strenge til elektriske impulser, som kan forstærkes, og blev først brugt af jazzmusikere, som ønskede, at deres instrument skulle høres bedre i big band ensembler. I 1950’erne og 1960’erne blev den elektriske guitar det vigtigste instrument inden for popmusik. I 1960’erne og 1970’erne tog heavy metal lyden af guitar til et nyt niveau, idet musikere begyndte at bruge teknikker såsom høj volumen, forvrængning og guitarsoloer.

Catawikis guitarauktioner har guitarer fra kendte producenter, herunder Fender og Gibson, så vel som et udvalg af guitartilbehør, pedaler og komponenter. Uanset om du vil sælge en antik og unik guitar, som har været brugt af en berømt rockmusiker, eller den guitar, som introducerede dig til musikkens herligheder, er Catawiki det bedste sted. Med hundredvis af numre hver uge på tværs af hundredvis af auktionskategorier vil dit specielle objekt blive eksponeret for millioner af potentielle budgivere, herunder samlere og entusiaster, hvis du sætter det til salg via Catawiki. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart budgivningen er afsluttet, sørger vores sikre betalingssystem for at holde sælgere og købere glade.

Catawiki er det perfekte, ideelle sted til at sælge dit specielle objekt – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.