Hi fi radio

Tjen mere ved at sælge på Catawikis Auktion over hi-fi og radio

Begynd at sælge nu

Med et verdensomspændende publikum er Catawiki den perfekte platform til at sælge dit nummer

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores Auktion over hi-fi og radio

Masse med 25 dansk 78 rpm records, Cole Porter, hollandsk Swing, Al Jolson, Errol Garner, Les Paul, Chris Barber, Bing Crosby, The Four Aces, Vera Lynn, "Fedtstoffer" Waller, Rosemary Clooney og Marlene Dietrich, Duke Ellington, Doris Day med Harry James,

€ 170

Gramophone + 20 bakelit poster og kasse med nåle

€ 243

Philips radio BX310 A/53

€ 95

PIONEER Pro DJ cd afspiller CDJ-800/Solid & nice betingelse

€ 350

Om Catawiki og vores auktioner

Opret en konto gratis, og begynd at sælge for at tjene penge trygt og sikkert

 1. Hvad er Catawiki?

  Catawiki er det hurtigst voksende online auktionshus i verden. Vores hjemmeside forbinder internationale budgivere, som ønsker at købe og sælge unikke og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan vores auktioner fungerer

  Med start hver fredag er Catawiki vært for over 300 ugentlige auktioner fordelt på 80 forskellige kategorier fra moderne kunst til veteranbiler, fra armbåndsure til smykker og antikviteter.

 3. Vores auktionariusser

  Mere end 170 auktionariusser kuraterer og overvåger vores auktioner, hvilket garanterer et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

 4. Type af objekter

  Enhver, som har specielle objekter med en forventet indtjening på mindst 75 euro, kan nemt sætte dem på auktion.

 1. 35,000+

  numre sælges hver uge

 2. 174

  Specialiserede auktionariusser

 3. 15 million

  besøgere hver måned

 4. 300+

  auktioner om ugen

Sådan sælger man via Catawiki

Sælg dine specielle objekter i fire enkle trin

Begynd at sælge nu

Globalt salgspotentiale for et mindre gebyr

Det er altid gratis at tilbyde dine numre, du skal kun betale en afgift, når dine numre er solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionsafgiften for sælger er 12,5 % af det vindende bud, eksklusive moms. Provisionsafgiften anvendes til omfattende at reklamere for vores auktioner. Der vil blive reklameret for dine numre på flere måder: via online reklamer, sociale medier, e-mails og trykte reklamer for at nævnte nogle få.

Hvorfor sælge gennem Catawiki?

Specialiserede auktionariusser, Internationalt salgsmarked & Hurtigt salg

 1. Specialiserede auktionariusser

  Catawiki er et af de eneste online auktionshuse i verden, som arbejder med et team af specialiserede auktionariusser, der kurerer og overvåger hver eneste auktion. De er nationale og internationale eksperter på deres felt. Alle numre på vores platform vurderes og værdisættes af vores auktionariusser.

 2. Internationalt salgsmarked

  Hver måned har Catawiki millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på mere end 15 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Hurtigt salg

  Catawiki bortauktionerer mere end 35.000 objekter hver uge i over 300 auktioner. Da vi har nye auktioner hver uge, kan du sælge dine artikler meget hurtigt. Catawiki har ingen begrænsning på antallet af numre, som du kan sætte på auktion på et givet tidspunkt.

Citat fra vores sælgere

Vi har mere end 150.000 sælgere på tværs af vores 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når den helt rigtige målgruppe, som jeg leder efter. Dette er særdeles fordelagtigt for mig. Jeg startede ud i det små, men nu kan jeg leve af det salg, som jeg opnår på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst værdsættes meget mere, end vi troede, det ville i udlandet. Vi havde virkelig ingen ide om det internationale marked, før vi kom til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Den globale scene, som Catawiki sørger for, er yderst attraktiv, da det skærer de astronomiske omkostninger forbundet med traditionelle auktionshuse og kunstgalleriers væk og hjælper mig med at reklamere for og sælge mit arbejde i stor skala.’
Seller: HaydenKaysHQ

Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden

Begynd at sælge nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion over hi-fi og radio

Termen hi-fi refererer til high-fidelity og bruges af lyttere og entusiaster til at henvise til lydgengivelse af fremragende kvalitet. Hi-fi udstyr er designet til at have lave niveauer af lydforvrængning eller interferens og er derfor populært blandt musikfans. Udtrykket hi-fi har historisk været brugt til at referere til udstyr, der er designet til at afspille musik fra formater som en LP eller vinyl, CD eller kassette. Populariteten af disse formater er dog faldet med fremkomsten af digitale teknologier som MP3. Radioer, som er udviklet tidligere i historien end hi-fi, bruger radiobølger til at transmittere information i form af lyd. Guglielmo Marconi var en tidlig pioner i udviklingen af den moderne radio, og i 1896 patenterede han et trådløst telegrafsystem. Siden dens opfindelse har radioen forandret kommunikationen i hele verden med almindelig brug, herunder underholdning, og mere praktisk med militær kommunikation og brug af redningstjenesterne.

Catawikis auktioner over hi-fi og radio har et bredt udvalg af numre, herunder pladespillere, højttalere og unikke radioer. Uanset om du har et dyrt hjemmelydsystem eller et tidligt eksempel på en radio, som du gerne vil sælge, er Catawikis auktioner over hi-fi og radio det ideelle sted at sælge dit specielle objekt. Med tusindvis af numre til salg hver uge på tværs af hundredvis af kategorier vil du ved at sætte din artikel til salg via Catawiki eksponere den for millioner af potentielle budgivere, herunder samlere og entusiaster. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart budgivningen er afsluttet, sørger vores sikre betalingssystem for ro i sindet for købere og sælgere.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine specielle objekter inden for hi-fi og radio – begynd at sælge i dag.

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.