Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over hi-fi og radio?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis auktion over hi-fi og radio

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores auktion over hi-fi og radio.

Se auktion over hi-fi og radio

Om Catawikis auktion over hi-fi og radio

Termen hi-fi refererer til high-fidelity og bruges af lyttere og entusiaster til at henvise til lydgengivelse af fremragende kvalitet. Hi-fi udstyr er designet til at have lave niveauer af lydforvrængning eller interferens og er derfor populært blandt musikfans. Udtrykket hi-fi har historisk været brugt til at referere til udstyr, der er designet til at afspille musik fra formater som en LP eller vinyl, CD eller kassette. Populariteten af disse formater er dog faldet med fremkomsten af digitale teknologier som MP3. Radioer, som er udviklet tidligere i historien end hi-fi, bruger radiobølger til at transmittere information i form af lyd. Guglielmo Marconi var en tidlig pioner i udviklingen af den moderne radio, og i 1896 patenterede han et trådløst telegrafsystem. Siden dens opfindelse har radioen forandret kommunikationen i hele verden med almindelig brug, herunder underholdning, og mere praktisk med militær kommunikation og brug af redningstjenesterne.

Catawikis auktioner over hi-fi og radio har et bredt udvalg af numre, herunder pladespillere, højttalere og unikke radioer. Uanset om du har et dyrt hjemmelydsystem eller et tidligt eksempel på en radio, som du gerne vil sælge, er Catawikis auktioner over hi-fi og radio det ideelle sted at sælge dit specielle objekt. Med tusindvis af numre til salg hver uge på tværs af hundredvis af kategorier vil du ved at sætte din artikel til salg via Catawiki eksponere den for millioner af potentielle budgivere, herunder samlere og entusiaster. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart budgivningen er afsluttet, sørger vores sikre betalingssystem for ro i sindet for købere og sælgere.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine specielle objekter inden for hi-fi og radio – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.