Vil du begynde at sælge på Catawikis kartografiauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis kartografiauktion

Kartografi eller fremstilling af landkort har været en vigtig færdighed i tusinder af år. De tidligste kendte kort blev fundet i Lascaux-grotten i Sydvestfrankrig. De stammer fra 16.500 f.Kr. og indeholder diagrammer af stjerner. En vigtig udvikling inden for kartografi og navigation var opfindelsen af skibskronometeret i 1735 af John Harrison. Dette instrument løste et årelangt problem med at bestemme længdegrad eller øst-vest position for et skib på havet. Harrisons løsning var at opfinde et skibskronometer eller ur, som gjorde skibe i stand til at beregne deres øst-vest position efter tidspunktet på dagen. Harrisons opfindelse var vigtig både for navigation og kartografi.

Catawikis kartografiauktioner omfatter kort fra hele verden i en bred vifte af farver, stilarter og design. Bemærkelsesværdige numre, der er blevet solgt på Catawikis kartografiauktioner, omfatter et tellurium fra det 19. århundrede, som viser, hvordan dag, nat og årstider påvirkes af forholdet mellem solen, månen og jorden. Dette specielle objekt blev solgt for 2.084 £. Uanset om du gerne vil sælge et antikt kort over et helt land eller et bykort over det område, du bor i, er Catawikis kartografiauktioner det ideelle sted at sælge dine specielle objekter. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at sikre gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart auktionen er afsluttet, sørger vores sikre betalingssystem for at holde købere og sælgere glade.

Catawiki er det ideelle sted at sælge din kartografiobjekter – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.