Ceramics

Tjen mere ved at sælge på Catawikis Keramikauktion

Begynd at sælge nu

Med et verdensomspændende publikum er Catawiki den perfekte platform til at sælge dit nummer.

Nogle få af de mange numre inkluderet i vores Keramikauktion

WMF Jugendstil 63 stk. Forgyldt bestik

€ 85

Royal Albert, fine Kina England gamle land roser design te sæt til 6 personer

€ 110

Corneille, krus, skåle, coasters og en stor plade af porcelæn

€ 201

Royal Albert, 12 kopper og tallerkener

€ 135

Om Catawiki og vores auktioner

Opret en konto gratis, og begynd at sælge for at tjene penge trygt og sikkert

 1. Hvad er Catawiki?

  Catawiki er det hurtigst voksende online auktionshus i verden. Vores hjemmeside forbinder internationale budgivere, som ønsker at købe og sælge unikke og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan vores auktioner fungerer

  Med start hver fredag er Catawiki vært for over 300 ugentlige auktioner fordelt på 80 forskellige kategorier fra moderne kunst til veteranbiler, fra armbåndsure til smykker og antikviteter.

 3. Vores eksperter

  Mere end 170 eksperter kuraterer og overvåger vores auktioner, hvilket garanterer et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

 4. Type af objekter

  Enhver, som har specielle objekter med en forventet indtjening på mindst 75 euro, kan nemt sætte dem på auktion.

 1. 35,000+

  numre hver uge

 2. 174

  Specialiserede eksperter

 3. 15 million

  besøgere hver måned

 4. 300+

  auktioner om ugen

Sådan sælger man via Catawiki

Sælg dine specielle objekter i fire enkle trin

Begynd at sælge nu

Globalt salgspotentiale for et mindre gebyr

Det er altid gratis at tilbyde dine numre, du skal kun betale en afgift, når dine numre er solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionsafgiften for sælger er 12,5 % af det vindende bud, eksklusive moms. Provisionsafgiften anvendes til omfattende at reklamere for vores auktioner. Der vil blive reklameret for dine numre på flere måder: via online reklamer, sociale medier, e-mails og trykte reklamer for at nævnte nogle få.

Hvorfor sælge gennem Catawiki?

Specialiserede eksperter, Internationalt salgsmarked & Hurtigt salg

 1. Specialiserede eksperter

  Catawiki er et af de eneste online auktionshuse i verden, som arbejder med et team af specialiserede eksperter, der kuraterer og overvåger hver eneste auktion. De er nationale og internationale eksperter på deres felt. Alle numre på vores platform vurderes og værdisættes af vores eksperter.

 2. Internationalt salgsmarked

  Hver måned har Catawiki millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på mere end 15 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Hurtigt salg

  Catawiki bortauktionerer mere end 35.000 objekter hver uge i over 300 auktioner. Da vi har nye auktioner hver uge, kan du sælge dine artikler meget hurtigt. Catawiki har ingen begrænsning på antallet af numre, som du kan sætte på auktion på et givet tidspunkt.

Citat fra vores sælgere

Vi har mere end 150.000 sælgere på tværs af vores 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når den helt rigtige målgruppe, som jeg leder efter. Dette er særdeles fordelagtigt for mig. Jeg startede ud i det små, men nu kan jeg leve af det salg, som jeg opnår på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst værdsættes meget mere, end vi troede, det ville i udlandet. Vi havde virkelig ingen ide om det internationale marked, før vi kom til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Den globale scene, som Catawiki sørger for, er yderst attraktiv, da det skærer de astronomiske omkostninger forbundet med traditionelle auktionshuse og kunstgalleriers væk og hjælper mig med at reklamere for og sælge mit arbejde i stor skala.’
Seller: HaydenKaysHQ

Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden

Begynd at sælge nu
Auctioneers

Om Catawikis Keramikauktion

Keramik har været en vigtig del af den menneskelige kultur siden omkring 24.000 f.Kr., da dyre- og menneskefigurer blev lavet af ler, der blev fundet i jorden og brændt i specialbyggede ovne. Tidlige potter blev fremstillet ved hjælp af en metode kendt som “coiling”, hvorved en lang streng af ler blev viklet til at forme pottens væg. I det 18. århundrede blev keramik især efterspurgt i den voksende middelklasse i industrialiserede lande som Storbritannien. Stoke-on-Trent i England blev berømt som centrum for pottemageri, hvor virksomheder som Royal Doulton og Wedgwood fremstillede et stort antal pottemagervarer til eksport i hele verden. Disse varer blev betragtet som et tegn på status og rigdom og populære for deres anvendelsesmuligheder i hjemmet og som dekoration.

Catawikis keramikauktioner har omfattet numre som en keramisk skål af den hollandske keramiker Geert Lap, som blev solgt for £ 2.405 £, og et kunstværk med titlen “The Hand” af den belgiske kunstner Jean-Michel Folon, som blev solgt for 980 £. Uanset om du har et fint stykke keramisk kunst eller et stykke keramisk bordservice som samlerobjekt, er Catawikis keramikauktioner det ideelle sted at sælge dit specielle objekt. Ved at sætte dit objekt til salg via Catawiki vil du eksponere det for millioner af potentielle budgivere, hvilket giver det en fremragende profil på nettet. Vores notarer arbejder for at sikre gyldigheden af de bud, der afgives, mens vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner. Så snart auktionen er afsluttet, holder vores sikre betalingssystem både sælgere og købere glade.

Catawiki er det bedste sted at sælge dit specielle keramiske objekt – begynd at sælge i dag.