Vil du begynde at sælge på Catawikis keramikauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis keramikauktion

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores keramikauktion.

Se keramikauktion

Om Catawikis keramikauktion

Keramik har været en vigtig del af den menneskelige kultur siden omkring 24.000 f.Kr., da dyre- og menneskefigurer blev lavet af ler, der blev fundet i jorden og brændt i specialbyggede ovne. Tidlige potter blev fremstillet ved hjælp af en metode kendt som “coiling”, hvorved en lang streng af ler blev viklet til at forme pottens væg. I det 18. århundrede blev keramik især efterspurgt i den voksende middelklasse i industrialiserede lande som Storbritannien. Stoke-on-Trent i England blev berømt som centrum for pottemageri, hvor virksomheder som Royal Doulton og Wedgwood fremstillede et stort antal pottemagervarer til eksport i hele verden. Disse varer blev betragtet som et tegn på status og rigdom og populære for deres anvendelsesmuligheder i hjemmet og som dekoration.

Catawikis keramikauktioner har omfattet numre som en keramisk skål af den hollandske keramiker Geert Lap, som blev solgt for £ 2.405 £, og et kunstværk med titlen “The Hand” af den belgiske kunstner Jean-Michel Folon, som blev solgt for 980 £. Uanset om du har et fint stykke keramisk kunst eller et stykke keramisk bordservice som samlerobjekt, er Catawikis keramikauktioner det ideelle sted at sælge dit specielle objekt. Ved at sætte dit objekt til salg via Catawiki vil du eksponere det for millioner af potentielle budgivere, hvilket giver det en fremragende profil på nettet. Vores notarer arbejder for at sikre gyldigheden af de bud, der afgives, mens vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner. Så snart auktionen er afsluttet, holder vores sikre betalingssystem både sælgere og købere glade.

Catawiki er det bedste sted at sælge dit specielle keramiske objekt – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.