Vil du begynde at sælge på Catawikis kunstauktion (fotografi) ?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis kunstauktion (fotografi)

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores kunstauktion (fotografi) .

Se kunstauktion (fotografi)

Om Catawikis kunstauktion (fotografi)

Ansel Adams' sorte og hvide landskaber, Annie Leibovitz' portrætter, Paul Strands kraftfulde og sympatiske værker eller de til tider provokerende værker af Juergen Teller - den fotografiske kunst har, ligesom andre kunstformer, bevæget og udviklet sig gennem talentfulde og indflydelsesrige kunstneres arbejde. Disse mænd og kvinder har udnyttet fotografien som medium til at udtrykke deres kreativitet, rykke grænser og udforske den veren, som de lever i. Disse fotografers og deres samtidiges værker er kendt, elsket og samlet over hele verden. Catawikis auktioner over fotografisk kunst indbefatter værker i kategorier som det 19. århundredes fotografi, fotografibøger og nøgen- og eksklusivt fotografi af berømte og mindre kendte fotografer.

Hvad enten du har fotografier af berømtheder som Marilyn Monroe eller Mick Jagger, eller billeder der indfanger historiske øjeblikke i politik eller verdenshistoriske begivenheder, så er Catawikis auktioner over fotografisk kunst det ideelle sted at sælge dine højtelskede fotografier. Vores auktioner dækker hundreder af kategorier og indeholder tusinder af artikler hver uge. Så ved at udbyde dine specielle objekter på Catawiki, vil du fremvise dem for millioner af potentielle bydere, hvormed dine fotografier vil få en fremragende online eksponering. Vores specialiserede auktionariusser fører tilsyn med auktionerne, mens vores notarer arbejder med at sikre gyldigheden af de afgivne bud.

Catawikis specialiserede auktioner er den ideelle markedsplads til at sælge dine fotografier, idet vi sikrer, at dine artikler ses af samlere og entusiaster, der forstår værdien af dine objekter.

Catawiki er det bedste sted at sælge dine specielle objekter - start salget i dag!

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.