Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over klassisk kunst?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis auktion over klassisk kunst

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores auktion over klassisk kunst.

Se auktion over klassisk kunst

Om Catawikis auktion over klassisk kunst

Johannes Vermeers Pige med perleørering, Leonardo da Vincis Mona Lisa, Michelangelos Adams skabelse – den klassiske kunsts historie er rig, vigtig og varieret. Som genre kan klassicisme findes i litteratur, kunst samt arkitektur og har sin kilde i de romerske og oldgræske civilisationer. Den klassiske tradition fortsatte med at være populær blandt kunstnere et godt stykke ind i det 19. århundrede og dominerede engang kunst i den vestlige verden. Generationer af på hinanden følgende kunstnere har trænet i den klassiske tradition med bemærkelsesværdige og indflydelsesrige malere, deriblandt Caravaggio, Holbein, Rembrandt, Titian og utallige andre. Ofte har værker af klassisk kunst haft religiøse emner som omdrejningspunkt, såsom Jesu Kristi fødsel og liv, og de er forskelligartede, smukke og et samlerobjekt for mange i dag.

Catawikis auktioner over klassisk kunst omfatter malerier og illustrationer af kunstnere fra hele verden. Bemærkelsesværdige numre, der er blevet solgt på Catawikis auktioner over klassisk kunst indbefatter et oliemaleri, ”Village view with church” af Leon de Smet, som blev solgt for 6.412 £. Uanset om du har et klassisk oliemaleri af din foretrukne kunstner eller tegninger af Pablo Picasso, er Catawikis auktioner over klassisk kunst det bedste sted at sælge din klassiske kunst. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart din artikel er solgt, giver vores sikre betalingssystem ro i sindet for sælgere og købere.

Catawiki er det ideelle sted at sælge din klassiske kunst – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.