Art modern

Tjen mere ved at sælge på Catawikis Kunstauktion (moderne)

Begynd at sælge nu

Med et verdensomspændende publikum er Catawiki den perfekte platform til at sælge dit nummer.

Nogle få af de mange numre inkluderet i vores Kunstauktion (moderne)

Pierre Soulages - litografi n ° 29

€ 550

W. C Van de Berg - Het lege huis

€ 370

Salvador Dalí (efter) - 15 forskellige titler

€ 910

Salvador Dalí (efter) - Die Bibelen

€ 470

Om Catawiki og vores auktioner

Opret en konto gratis, og begynd at sælge for at tjene penge trygt og sikkert

 1. Hvad er Catawiki?

  Catawiki er det hurtigst voksende online auktionshus i verden. Vores hjemmeside forbinder internationale budgivere, som ønsker at købe og sælge unikke og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan vores auktioner fungerer

  Med start hver fredag er Catawiki vært for over 300 ugentlige auktioner fordelt på 80 forskellige kategorier fra moderne kunst til veteranbiler, fra armbåndsure til smykker og antikviteter.

 3. Vores auktionariusser

  Mere end 170 auktionariusser kuraterer og overvåger vores auktioner, hvilket garanterer et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

 4. Type af objekter

  Enhver, som har specielle objekter med en forventet indtjening på mindst 75 euro, kan nemt sætte dem på auktion.

 1. 35,000+

  numre sælges hver uge

 2. 174

  Specialiserede auktionariusser

 3. 15 million

  besøgere hver måned

 4. 300+

  auktioner om ugen

Sådan sælger man via Catawiki

Sælg dine specielle objekter i fire enkle trin

Begynd at sælge nu

Globalt salgspotentiale for et mindre gebyr

Det er altid gratis at tilbyde dine numre, du skal kun betale en afgift, når dine numre er solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionsafgiften for sælger er 12,5 % af det vindende bud, eksklusive moms. Provisionsafgiften anvendes til omfattende at reklamere for vores auktioner. Der vil blive reklameret for dine numre på flere måder: via online reklamer, sociale medier, e-mails og trykte reklamer for at nævnte nogle få.

Hvorfor sælge gennem Catawiki?

Specialiserede auktionariusser, Internationalt salgsmarked & Hurtigt salg

 1. Specialiserede auktionariusser

  Catawiki er et af de eneste online auktionshuse i verden, som arbejder med et team af specialiserede auktionariusser, der kurerer og overvåger hver eneste auktion. De er nationale og internationale eksperter på deres felt. Alle numre på vores platform vurderes og værdisættes af vores auktionariusser.

 2. Internationalt salgsmarked

  Hver måned har Catawiki millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på mere end 15 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Hurtigt salg

  Catawiki bortauktionerer mere end 35.000 objekter hver uge i over 300 auktioner. Da vi har nye auktioner hver uge, kan du sælge dine artikler meget hurtigt. Catawiki har ingen begrænsning på antallet af numre, som du kan sætte på auktion på et givet tidspunkt.

Citat fra vores sælgere

Vi har mere end 150.000 sælgere på tværs af vores 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når den helt rigtige målgruppe, som jeg leder efter. Dette er særdeles fordelagtigt for mig. Jeg startede ud i det små, men nu kan jeg leve af det salg, som jeg opnår på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst værdsættes meget mere, end vi troede, det ville i udlandet. Vi havde virkelig ingen ide om det internationale marked, før vi kom til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Den globale scene, som Catawiki sørger for, er yderst attraktiv, da det skærer de astronomiske omkostninger forbundet med traditionelle auktionshuse og kunstgalleriers væk og hjælper mig med at reklamere for og sælge mit arbejde i stor skala.’
Seller: HaydenKaysHQ

Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden

Begynd at sælge nu
Auctioneers

Om Catawikis Kunstauktion (moderne)

Den moderne genre inden for kunst menes generelt at referere til kunst produceret efter 1870’erne og dækker over en bred vifte af stilarter og teknikker. Bemærkelsesværdige moderne kunstnere omfatter Pablo Picasso, hvis kubistiske malerier delvist var påvirket af kunstnere som Henri de Toulouse-Lautrec. Andre velkendte kunstnere i den moderne stilart omfatter Henri Matisse og Edvard Munch. Den moderne kunstgenre refererer normalt til de kunstværker, som er blevet fremstillet i en eksperimentel ånd og en bevidst afvisning af eksisterende kunstneriske traditioner. Nyere moderne kunstnere omfatter den britiske kunstner Tracey Emin, hvis værk My Bed blev præsenteret på Turner Prize udstillingen i London i 1999. Sådanne værker kan være kontroversielle og kan være fremmedgørende for kunstelskere med mere traditionel smag. Ikke desto mindre henter moderne kunstværker høje priser blandt samlere og entusiaster.

Catawikis auktioner over moderne kunst har også inkluderet værker af de hollandske malere Herman Brood and Karel Appel, der blev solgt for henholdsvis 8.818 £ og 13.636 £. Uanset om du har et meget efterspurgt kunstmesterværk i moderne kunst eller dit yndlingsværk fra en mindre kendt moderne kunstner, er Catawikis auktioner over moderne kunst det ideelle sted at sælge dine specielle objekter. Ved at sætte din moderne kunst til salg hos Catawiki eksponerer du den for millioner af potentielle budgivere, herunder entusiaster og samlere. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at sikre gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart budgivningen er afsluttet, sørger vores sikre betaling for tilfredshed hos alle parter.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine moderne kunstværker – begynd at sælge i dag.