Vil du begynde at sælge på Catawikis kunstauktion (moderne)?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis kunstauktion (moderne)

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores kunstauktion (moderne).

Se kunstauktion (moderne)

Om Catawikis kunstauktion (moderne)

Den moderne genre inden for kunst menes generelt at referere til kunst produceret efter 1870’erne og dækker over en bred vifte af stilarter og teknikker. Bemærkelsesværdige moderne kunstnere omfatter Pablo Picasso, hvis kubistiske malerier delvist var påvirket af kunstnere som Henri de Toulouse-Lautrec. Andre velkendte kunstnere i den moderne stilart omfatter Henri Matisse og Edvard Munch. Den moderne kunstgenre refererer normalt til de kunstværker, som er blevet fremstillet i en eksperimentel ånd og en bevidst afvisning af eksisterende kunstneriske traditioner. Nyere moderne kunstnere omfatter den britiske kunstner Tracey Emin, hvis værk My Bed blev præsenteret på Turner Prize udstillingen i London i 1999. Sådanne værker kan være kontroversielle og kan være fremmedgørende for kunstelskere med mere traditionel smag. Ikke desto mindre henter moderne kunstværker høje priser blandt samlere og entusiaster.

Catawikis auktioner over moderne kunst har også inkluderet værker af de hollandske malere Herman Brood and Karel Appel, der blev solgt for henholdsvis 8.818 £ og 13.636 £. Uanset om du har et meget efterspurgt kunstmesterværk i moderne kunst eller dit yndlingsværk fra en mindre kendt moderne kunstner, er Catawikis auktioner over moderne kunst det ideelle sted at sælge dine specielle objekter. Ved at sætte din moderne kunst til salg hos Catawiki eksponerer du den for millioner af potentielle budgivere, herunder entusiaster og samlere. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at sikre gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart budgivningen er afsluttet, sørger vores sikre betaling for tilfredshed hos alle parter.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine moderne kunstværker – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.