Vil du begynde at sælge på Catawikis kuriosaauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis kuriosaauktion

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores kuriosaauktion.

Se kuriosaauktion

Om Catawikis kuriosaauktion

Mellem 1660’erne og 1840’erne foretog europæiske mænd og kvinder, hvad der er blevet kendt som “The Grand Tour” - en dannelsesrejse eller fritidstur gennem Europa og videre. På deres rejse begyndte deltagerne at samle forskellige artikler og objekter, hvilket gav anledning til kæmpestore og imponerende samlinger indeholdende arkitektoniske og dekorative artikler fra Europa, religiøse og ceremonielle objekter fra fjerne lande, sjældne bøger og eksotiske objekter. I dag har loppemarkeder eller kuriositetsbutikker specielle, usædvanlige og spændende artikler, som er populære blandt samlere, der foretrækker at erhverve objekterne på denne måde i stedet for at fokusere på et specifikt speciale eller interesseområde.

Catawikis kuriosaauktioner har et forskelligartet og eklektisk udvalg af objekter fra hele verden. Bemærkelsesværdige numre, som er blevet solgt på Catawikis kuriosaauktioner omfatter et Nain tæppe fra det 20. århundrede, som blev solgt for 3.369 £ og en guillotine fra omkring 1793, som blev solgt for 6.413 £. Uanset om du har en dykkerhjelm af kobber, en flerfarvet Chihuahua i glas eller en smuk Tiffany lampe, er Catawikis kuriosaauktioner det perfekte sted at sælge dine usædvanlige kuriositeter og specielle objekter. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart din artikel er solgt, giver vores sikre betalingssystem ro i sindet for både sælgere og købere.

Catawikis kuriosaauktioner er det bedste sted at sælge dine usædvanlige og specielle objekter – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.