Vil du begynde at sælge på Catawikis lego-auktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis lego-auktion

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores lego-auktion.

Om Catawikis lego-auktion

Lego blev grundlagt af Ole Kirk Kristiansen i 1932. Ordet lego er en forkortelse af det danske udtryk “leg godt”. Siden det blev opfundet, har Lego fascineret og underholdt små børn og ældre entusiaster. Lego er kendte for deres flerfarvede klodser, der kan sættes sammen og bruges til at konstruere modeller af bygninger, dyr, steder, mennesker og nærmest alt, man kan komme i tanke om. Lego er fortsat en vigtig aktør på markedet for børnelegetøj i dag. Lego har høj samlerværdi for entusiaster og fans. Et af de mest værdifulde Lego-sæt er the The Ultimate Collector's Millennium Falcon, som blev udgivet i 2007. En af disse blev solgt på Catawikis Lego-auktion for 3.768 £. Andre specielle numre, der er blevet solgt på Catawikis Lego-auktioner, omfatter sættet Creator Expert Taj Mahal for 1.443 £ og skulpturen Grand Carousel for 1.643 £.

Uanset om du gerne vil sælge en omfattende Lego-samling eller et mindre Lego-sæt, er Catawikis Lego-auktioner det ideelle sted at sælge dine specielle objekter. Med hundredvis af kategorier og tusindvis af numre hver uge vil du ved at sætte dit specielle objekt til salg på Catawiki eksponere det for millioner af potentielle budgivere, herunder entusiaster og samlere. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart budgivningen er afsluttet, holder sikker betaling både købere og sælgere glade.

Catawiki er det bedste sted at sælge dine Lego-artikler – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.