Vil du begynde at sælge på Catawikis luftfartsauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis luftfartsauktion

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores luftfartsauktion.

Om Catawikis luftfartsauktion

Menneskelig civilisation har været fascineret af flyvning i tusinder af år. Det første vellykkede tungere end luft drevne fly var ’the Wright Flyer’, som blev fløjet af brødrene Wright den 17. december 1903. Siden denne betydningsfulde begivenhed har flyet revolutioneret den verden, vi lever i, så et stort antal mennesker kan rejse hurtigt og sikkert over store afstande. Med fabrikanter, der fremstiller stadig mere innovative og ærefrygtindgydende fly, der er designet til at flyve hurtigere, højere eller med flere passagerer end nogensinde før, har luftfart fascineret entusiaster og samlere i årtier. Uanset om det er et supersonisk jetfly, de lodrette startkapaciteter af Harrier Jump Jet eller den enorme kapacitet af Airbus A380, som kan transportere mere end 850 passagerer, har luftfartens verden noget at tilbyde enhver entusiast.

Catawikis luftfartsauktioner har et ekstraordinært udvalg af luftfartsrelaterede numre, herunder lette fly i fuld størrelse, modelfly, tøj, dokumenter og fotografier, såvel udstyr såsom cateringvogne og unikke flycomputere. Uanset om du gerne vil sælge et berømt stykke luftfartshistorie eller en personlig luftfartssouvenir, er Catawikis luftfartsauktioner det bedste sted at sælge dine specielle objekter. Ved at sætte din luftfartsartikel til salg via Catawiki eksponeres den for millioner af potentielle budgivere, hvilket giver den en fremragende profil på nettet. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer garanterer gyldigheden af de bud, der afgives. Når budgivningen er afsluttet, sørger vores sikre betalingssystem for at holde alle glade.

Catawiki er det perfekte sted at sælge dine specielle luftfartsobjekter – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.