Militaria antique weaponry

Tjen mere ved at sælge på Catawikis Auktion over militaria og antikke våben

Begynd at sælge nu

Med et verdensomspændende publikum er Catawiki den perfekte platform til at sælge dit nummer

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores Auktion over militaria og antikke våben

Shotgun sammenstillet med stifter

€ 310

Dobbelt tønde damer slagtøj riffel, 1860-1900

€ 430

Radiostation ur - Luftwaffe - Junghans - perioden 1937 (WW2) stadig med metalkabinet, senere, omkring 1940/41 blev det bakelit.

€ 550

NSB - WA hat

€ 717

Om Catawiki og vores auktioner

Opret en konto gratis, og begynd at sælge for at tjene penge trygt og sikkert

 1. Hvad er Catawiki?

  Catawiki er det hurtigst voksende online auktionshus i verden. Vores hjemmeside forbinder internationale budgivere, som ønsker at købe og sælge unikke og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan vores auktioner fungerer

  Med start hver fredag er Catawiki vært for over 300 ugentlige auktioner fordelt på 80 forskellige kategorier fra moderne kunst til veteranbiler, fra armbåndsure til smykker og antikviteter.

 3. Vores auktionariusser

  Mere end 170 auktionariusser kuraterer og overvåger vores auktioner, hvilket garanterer et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

 4. Type af objekter

  Enhver, som har specielle objekter med en forventet indtjening på mindst 75 euro, kan nemt sætte dem på auktion.

 1. 35,000+

  numre sælges hver uge

 2. 174

  Specialiserede auktionariusser

 3. 15 million

  besøgere hver måned

 4. 300+

  auktioner om ugen

Sådan sælger man via Catawiki

Sælg dine specielle objekter i fire enkle trin

Begynd at sælge nu

Globalt salgspotentiale for et mindre gebyr

Det er altid gratis at tilbyde dine numre, du skal kun betale en afgift, når dine numre er solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionsafgiften for sælger er 12,5 % af det vindende bud, eksklusive moms. Provisionsafgiften anvendes til omfattende at reklamere for vores auktioner. Der vil blive reklameret for dine numre på flere måder: via online reklamer, sociale medier, e-mails og trykte reklamer for at nævnte nogle få.

Hvorfor sælge gennem Catawiki?

Specialiserede auktionariusser, Internationalt salgsmarked & Hurtigt salg

 1. Specialiserede auktionariusser

  Catawiki er et af de eneste online auktionshuse i verden, som arbejder med et team af specialiserede auktionariusser, der kurerer og overvåger hver eneste auktion. De er nationale og internationale eksperter på deres felt. Alle numre på vores platform vurderes og værdisættes af vores auktionariusser.

 2. Internationalt salgsmarked

  Hver måned har Catawiki millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på mere end 15 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Hurtigt salg

  Catawiki bortauktionerer mere end 35.000 objekter hver uge i over 300 auktioner. Da vi har nye auktioner hver uge, kan du sælge dine artikler meget hurtigt. Catawiki har ingen begrænsning på antallet af numre, som du kan sætte på auktion på et givet tidspunkt.

Citat fra vores sælgere

Vi har mere end 150.000 sælgere på tværs af vores 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når den helt rigtige målgruppe, som jeg leder efter. Dette er særdeles fordelagtigt for mig. Jeg startede ud i det små, men nu kan jeg leve af det salg, som jeg opnår på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst værdsættes meget mere, end vi troede, det ville i udlandet. Vi havde virkelig ingen ide om det internationale marked, før vi kom til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Den globale scene, som Catawiki sørger for, er yderst attraktiv, da det skærer de astronomiske omkostninger forbundet med traditionelle auktionshuse og kunstgalleriers væk og hjælper mig med at reklamere for og sælge mit arbejde i stor skala.’
Seller: HaydenKaysHQ

Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden

Begynd at sælge nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion over militaria og antikke våben

I 2006 blev en snustobaksdåse, der havde tilhørt den tidligere britiske premierminister Winston Churchill, solgt i London for 14400 britiske pund. Hvad enten det er et sværd fra felttogene under den franske general Napoléon Bonaparte, en tysk hjelm fra første verdenskrig eller en riffel fra den amerikanske borgerkrig, så er der ingen tvivl om, at militaria og antikke våben er objekter af stor historisk betydning. Disse objekter indeholder vidnesbyrd om de individer, der anvendte dem, og den historiske kontekst omkring krigene, som de kæmpede i. Det er ikke kun historikere, der har interesse i militaria og antikke våben – sådanne objekter finder også stor interesse og nysgerrighed hos samlere, hvad enten det er på grund af den personlige betydning, som disse genstande har, eller simpelthen den interessante karakter, som objekterne har i sig selv.

Catawikis auktioner over militaria og antikke våben indbefatter en lang række af kategorier såsom genstande fra 1. verdenskrig, medaljer, hædersbevisninger og dokumenter; genstande fra 2. verdenskrig og antikke skydevåben og stikvåben.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine militaria og antikke våben. Vores specialiserede auktionariusser fører tilsyn med auktionerne for at sikre, at alt forløber uden problemer, mens vores notarer arbejder med at garantere gyldigheden af de afgivne bud. Når din artikel er blevet solgt, sørger vores sikre betalingssystem for tilfredshed for både sælgere og købere.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine militaria og antikke våben - start salget i dag!

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.